Am gasit un brand interesant pentru ingrijirea corpului

15.2.24

In perioada rece imi place la nebunie sa ma rasfat cu produse de corp cu arome gurmande si calde, imi place la finalul zilei sa imi aloc cateva minute pentru mine si sa intind mana dupa o crema care sa ma faca sa zambesc. Iarna asta am cam exagerat cu produsele cumparate pentru corp, am compensat cumva cu cele terminate (sa zicem), dar am si descoperit cateva mai mult decat interesante.

Iar astazi vreau sa va povestesc despre ultima mea descoperire: produsele de la Lavish Care, le gasiti aici si in perioada asta puteti sa beneficiati de oferta 3 la pret de 2. Le-am vazut prima data in decembrie cand am comandat ceva pe site, aromele de iarna erau deja epuizate, insa mi-a ramas brandul in minte si pana la urma am comandat 3 produse cu oferta de mai sus, dupa care am mai dat o comanda si am mai luat inca 3 pentru ca am vrut sa pot sa va povestesc cum trebuie despre ele.

Lavish Care este un brand din Grecia, mai exact din Salonic, de care nu am auzit pana cum, insa au mult mai multe produse decat am vazut la noi. Produsele nu sunt testate pe animale si folosesc materii prime selectionate de la producatori certificati, iar aromele sunt extrem de interesante. Eu am incercat 3 arome, mai exact 3 care sunt pe gustul meu si pe care stiu ca o sa le folosesc cu placere de fiecare data.

Ce mi-a atras atentia in prima faza au fost produsele exfoliante pentru corp, sunt pe baza de zahar si mi s-a parut ca arata interesant. Am luat 2 (pe site sunt 5, celelalte 3 nu ma tenteaza, dar suna bine) si o lotiune de corp. Dupa ce le-am incercat am mai comandat un gel de dus si inca doua lotiuni de corp ca sa ma conving ca sunt toate la fel de bune. Si sunt, de-asta scriu postarea asta.

Sugar Toffee Crush e aroma ideala din punctul meu de vedere, genul spre care inclin de fiecare data: lapte delicios si caramele - asta e cea mai buna descriere si aroma nu este deloc artificiala, se simte in toata casa cand folosesc produsele in baie si ramane ceva vreme pe piele, intr-un mod discret care imi place mult.

Texturile sunt extrem de placute, exfoliantul seamana cu un jeleu mai gros, nu este foarte fin, insa nu este deloc agresiv cu pielea, se clateste foarte bine si nu lasa deloc senzatia de piele unsuroasa (care mie nu imi place deloc la alte produse de genul asta). Gelul de dus are consistenta potrivita, nici prea lichid, nici prea gros si e un rasfat delicios (formula e cu glicerina si pantenol), iar lotiunea de corp e usoara, intra repede in piele si face o treaba foarte buna pe partea de hidratare. Imi plac mult si preturile mi se par extrem de bune pentru ceea ce ofera.

Cealalta aroma care m-a tentat este Banana Split, nu ma omor cu aromele fructate cand e vorba de ingrijirea corpului, dar asta eram sigura ca o sa imi placa. Sunt multe optiuni la produsele astea, unele extrem de potrivite pentru vremea calda - Pink Soda, Freshly Squizeed Bliss, Sweet Citrus Garden suna bine, nu? - posibil pe viitor sa mai incerc si altceva. Am luat initial exfoliantul si m-a cucerit aroma, asa ca am luat si lotiunea de corp sa le folosesc impreuna.

Nici macar nu stiu cum sa descriu aroma - e un deliciu cu banane, insa aroma e mult mai complexa si nu are nimic sintetic in ea (de exemplu la Treaclemoon eu in primele secunde simt ceva sintetic la toate aromele lor), e o reala placere si stiu sigur ca la vara o sa iau si gelul de dus pentru ca m-a cucerit de la prima mirosire.

Sweet Vanilla Woods mi-a atras atentia imediat pe site, insa am zis ca am destule arome vanilate si nu am luat-o la prima comanda, dar la a doua s-a intamplat. Si nu imi pare rau, este o combinatie extrem de placuta de vanilie si lemn de santal, intra repede in piele si hidrateaza bine, mi se pare extrem de potrivita si folosita ca crema pentru maini.


Ati auzit de Lavish Care? Ce arome va plac la astfel de produse?

2 comentarii

  1. Da,le-am vazut in dr.max si asta iarna si regret ca nu mi-am luat nimic atunci...aveau niste pachete-cadou super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu le-am vazut in farmacii, doar on-line, dar seturile alea mi-au atras si mie atentia.

      Ștergere