7 intr-o saptamana #415

1.10.23

Ultima saptamana de septembrie a fost ciudata si o sa ma limitez la asta. Dar asta nu inseamna ca nu a avut momentele ei bune si eu pe asta vreau sa ma concentrez. Pe lucrurile care mi-au placut, pe clipele care m-au bucurat, pe planurile pe care le-am facut, dar si pe oamenii care imi arata ca sunt oameni intr-o lume care se invarte in jurul materialului si atat. Si cand nu merge ... exista smochine, glumesc bineinteles dar smochinele chiar imi plac mult si ma bucur de ele in perioada asta foarte des.

Am scotocit putin in produsele pe ingrijire pe care le am incepute pentru ca vreau sa termin tot ce e inceput (cum e gelul de curatare Smog No More si multe alte produse de curatare care mai au cateva folosiri) si sa incep cateva produse noi care isi asteapta randul - in special seruri pentru ca sunt preferatele mele avand concentratii mult mai mari de ingrediente active sau formule targetate pe o anumita problema.

Inca e cald in Bucuresti, dar dimineata si seara e vant si se simte racoare, asa ca am putut sa ma bucur de cateva parfumuri pe care voiam sa le incerc de ceva vreme. White Lies de la Agonist e parfumul pe care il miros de cate ori ajung la Niche Parfumerie - o combinatie delicioasa de vanilie cu tuberoza si pentru ca ma gandesc la el de mai bine de un an am luat o mostra sa-l incerc pe piele si sa vad cum se comporta purtat o zi intreaga. Imi place mult, tuberoza nu-mi da dureri de cap, e pe lista "intr-o zi o sa te am".

Pentru ca seara e racoare pot sa ma bucur de arome pentru casa care imi plac, dar nu de lumanari vreau sa va spun astazi ci de parfumul de camera Leather Vanilla de la Cashmere Aroma pe care l-am primit de la ei acum ceva vreme si care imi place la nebunie. Este o aroma gurmanda cremoasa delicioasa: vanilie, iasomie, note putin afumate de piele, caramel si mosc alb, o nebunie curata, daca va plac astfel de arome il recomand fara retineri.

Mi-am facut singura un cadou saptamana asta: cutia Fall Glow de la Notino - am prins-o printr-un noroc chior si n-am stat pe ganduri pentru ca are cateva produse de care eram chiar curioasa si mi s-a parut o oferta foarte buna. Nu au fost decat cateva in stoc, iar eu am fost norocoasa. Cel mai tare sunt interesata de rimelul Lash Clash de la YSL pe care l-am vazut atat de laudat, iar varianta mini din cutie e extrem de practica si pot sa-mi dau seama daca imi place sau nu. Va reamintesc ca am facut un grup privat pe Facebook (va puteti inscrie aici) care este doar despre Smart Shopping si astfel de oferte.

Am incercat sa consum cat mai multe fructe si legume in ultima perioada, dar si sa cresc aportul de proteina, asa ca m-am bucurat mult cand am gasit din nou conopida Romanesco pe Sezamo - am descoperit-o intr-o surpriza de la ei vara trecuta si de atunci o cumpar cand e in sezon. Imi plac mult si strugurii Cotton Candy de la ei, nu stiu daca v-am spus de ei sau nu - am incercat si varianta din Lidl (gasita cu greu) insa cei de la Sezamo mi se par mult mai gustosi. Daca va tenteaza sa cumparati de la Sezamo si nu ati facut-o pana acum am un cod de reducere pentru voi (gasiti toate detaliile aici - e valabil pana pe 6 octombrie).

M-am bucurat de cateva plimbari scurte in aer liber, mai ales ca natura se schimba atat de frumos in perioada asta, iar daca prinzi si niste raze de soare care imbraca tot parca ziua pare cu totul alta. As fi vrut sa fac mai multe in weekend, dar mi-am dat seama ca e cel mai productiv sa am grija de mine si sa ma bucur de liniste, asa ca asta am facut.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu