7 intr-o saptamana #419

29.10.23

O sa incerc sa fiu scurta astazi pentru ca sunt extrem de obosita (va povestesc la final de ce, dar a meritat fiecare clipa), insa nu am vrut sa ratez postarea asta pentru ca multe dintre voi mi-ati spus ca e preferata voastra pentru ca va inspira sa faceti si voi un rezumat al saptamanii si sa va ganditi atat la momentele bune, cat si la cele mai putin bune ca in final sa castige amintirile frumoase.

In primele zile totul a fost pe repede inainte pentru ca m-am pregatit pentru cateva zile de stat departe de munca, probleme si tot ce imi provoaca stari mai putin placute, insa am incercat sa folosesc produse care imi plac si pe care le-am cam neglijat, sa intind mana dupa un baton proteic atunci cand nu am mancat asa cum trebuie, dar am avut si de spalat si de facut si alte chestii banale si plictisitoare care fac parte din viata noastra a tuturor.

Miercuri a fost ziua in care am fugit si ca sa plec cateva zile a trebuit sa planific bine totul acasa, sa ma asigur ca daca vreuna din blanoasele mele are probleme are cine sa o ajute pe mama (daca nu era ea nu puteam sa plec tinand cont de situatia actuala cu babutele mele) si sa las totul pus la punct. Am avut parte de un zbor superb si de un adevarat spectacol dat de nori, poza nu prea are cum sa redea realitatea insa e un reel pe Instagram care mie imi incalzeste sufletul de cate ori il vad.

Am zburat spre Salonic si am descoperit in cele mai putin de 24 de ore cat am stat un oras care mi-a placut la nebunie si de care vreau sa va povestesc mai multe intr-o postare separata pentru ca merita. Ne-am plimbat mult, chiar si in dimineata cand a plouat, am luat pulsul orasului, am mancat bine si am savurat o inghetata delicioasa pentru ca a fost aproape vara - la 28 de grade asa s-a simtit. As vrea candva sa ma intorc aici fie si pentru o noapte pentru ca am simtit liniste.

Din Salonic am plecat spre Meteora cu ceva peripetii - v-am povestit cate ceva pe Instagram, dar sunt detalii care nu conteaza - si am savurat fiecare moment petrecut acolo. Intentionez sa fac o postare si despre Meteora pentru ca am facut niste poze care imi plac la nebunie si am multe lucruri de care vreau sa va spun, dar va las cu imaginea asta in care am prins Great Meteoron (sus in dreapta) si Varlam (in stanga). 

Am avut un timp limitat si a trebuit sa ne miscam extrem de repede, am profitat de fiecare clipa si chiar daca nu am dormit de ieri dimineata am sufletul plin si o stare de bine care sper sa ramana cu mine pentru ca am nevoie de asta.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu