Placeri de octombrie

31.10.23

A trecut si luna asta si pentru mine a fost una plina, in care a trebuit sa jonglez cu timpul si cu lucrurile pe care le-am avut de facut astfel incat sa ma bucur si de clipe pentru mine, sa imi hranesc sufletul si sa ma incarc cu energie. Nu o sa intru in detalii, dar ca sa plec de doua ori luna asta a trebuit sa mobilizez mai multi oameni si sa ma asigur ca in caz de vreo problema cu cainii mei are cine sa ajute. 

Multe dimineti au fost cu fructe si cu branza, iar unele si cu croissante - noroc cu Sezamo ca pot sa adaug ce-mi trebuie la comanda si nu trebuie sa-mi bat capul cu timp pierdut la nu stiu cate magazine. Au fost si dimineti cand nu a existat nici o sansa sa mananc ceva si m-a prins pranzul cu stomacul gol, dar nu ma gandesc prea mult la ele.

Sprayurile pentru textile de la Cashmere Aroma imi plac mult si v-am mai spus de ele, am 3 arome si mai vreau - urmeaza sa lanseze cateva arome noi, de sarbatoare si chiar sunt curioasa sa le descopar. Am vazut si un difuzor interesant, tot cu aroma festiva, tinand cont ca Leather Vanilla imi place la nebunie, clar vreau sa mai incerc si altul. Am reusit sa ajung de cateva ori scurt la inceputul lunii in parc si mi-a prins tare bine, nu am avut acelasi succes si in a doua jumatate a lunii, dar e bine si asa.

Am avut cateva accidente in ultimele saptamani (sau vina pe neatentie si pe oboseala) si am reusit - nu stiu cum - sa imi fac o gaura la baza unghiei mari de la mana dreapta. Cand a inceput sa creasca unghia si am vazut cum arata am luat o pauza de la oja si m-a ajutat mult sistemul Gel Break de la OPI, v-am mai povestit de el, este a doua oara anul asta cand ma scoate din impas. 

Au fost zile cand m-am machiat si zile cand nu m-am machiat deloc, sunt intr-un punct in care vreau sa ma bucur de produsele pe care le am si incerc sa fac cat de cat ordine in sertare. Dior si Chanel raman printre brandurile mele preferate de machiaj, chiar daca preturile produselor nu imi plac deloc - dar si pentru astea exista oferte bune.


Serile au fost cu ceai, cu carti, cu crema hidratante si cu arome delicioase, nu au fost toate linistite, dar am avut parte si de clipe in tihna si m-am bucurat mult de ele. Imi plac produsele de la Rituals si uitasem cat de bine se simte pe piele balsamul asta din gama Ayurveda, dar e bine ca mi-am reamintit si l-am tot folosit in ultimele saptamani.

Mi-era dor sa ma pierd printre nori si sa visez cu ochii deschisi, iar plecarile de luna asta mi-au oferit exact asta: timp sa privesc cerul, sa visez, sa ma bucur si sa fiu prezenta in moment. Pentru mine zborurile sunt adevarate momente de bucurie, intotdeauna mi-a placut sa privesc cerul si sa ma uit la dansul norilor, dar in aer totul e mult mai special.

Si inchei cu o placere declarata de-a mea: apusurile, cat mai multe daca se poate, dar de care in ultima vreme am reusit sa ma bucur extrem de rar din cauza timpului. Nu este cel mai spectaculos pe care l-am vazut, dar este unul care mi-a mers direct la inima si mi-a dat o stare de bine si de liniste dupa care sufletul meu tanjea.


Tu ce mici placeri ai avut luna asta? Ce ti-a incalzit sufletul?

Trimiteți un comentariu