Narciso Poudree sau Ambree?

24.10.23

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am anumite parfumuri pe care le asociez cu un anotimp si este singura perioada din an in care intind mana dupa parfumul respectiv. Si asta imi da o stare de euforie si de bucurie, astept cu drag sa port acel parfum si de fiecare data reuseste sa imi dea o stare buna. Cateodata (si din ce in ce mai des mi se pare) uitam sa ne bucuram de detaliile astea si eu incerc sa-mi amintesc cat pot de des sa simt ce fac si ce port.

V-am spus de multe ori ca pentru mine parfum = emotie. In momentul in care port un parfum devine parte din mine, il aleg in functie de ce stare am, dar si de energia pe care vreau sa o transmit in ziua respectiva. Narciso Poudree a ajuns in viata mea acum multi ani si acolo a ramas, e parfumul dupa care intind mana toamna, cand vremea incepe sa se raceasca.

Este un floral lemnos care pe mine miroase extrem de bine, are ceva seducator, dar intr-un mod subtil si elegant. Trandafir bulgaresc si iasomie ca note de varf, mosc ca nota de mijloc si vetiver si lemn de cedru ca note de baza, o combinatie care pe mine e calda, pudrata, puternica, dar feminina, imi place la nebunie si ma face sa zambesc de fiecare data cand il port. Nu cred ca e un parfum pentru toata lumea, insa e de incercat daca nu il stiti.

Tinand cont cat imi place Poudree am fost curioasa sa incerc si Ambree, un oriental cu accente florale cu ylang-ylang si frangipani ca note de varf, mosc si ambra ca note de mijloc si o baza de lemn de cedru, cashmeran si vanilie. E cremos si cald, dar pentru gusturile mele parca e un pic cam tropical, e greu sa ma impresioneze la modul serios un parfum floral si pe mine florile (albe, galbene) se simt cel mai puternic.

Daca va place aroma de frangipani si nu sunteti mari iubitoare de arome pudrate s-ar putea sa fie mai potrivit Ambree pentru voi. E un parfum cu personalitate, dar mie nu mi se pare ca are ceva unic cum mi se intampla sa gandesc cand port Poudree.

Ambree mi se pare interesant, insa nu imi place mai mult decat Poudree. Seamana si nu seamana, te duc la prima mirosire in acelasi loc dupa care se dezvolta diferit. Mie imi place si sa le combin si sa le port impreuna cand vreau altceva.

Nu sunt singurele parfumuri de la Narciso Rodriguez pe care le am, insa sunt cele pe care le port in perioada asta si m-am gandit ca o comparatie intre ele s-ar putea sa va fie de folos. Si bineinteles ca vin cu o recomandare de unde sa le luati la pret bun: Notino, au niste seturi cadou la preturi mult mai mici decat in parfumerii, asa am luat si eu varianta Ambree la inceputul anului (un set cu parfum si lotiune de corp). Am vazut si sprayul de par la un pret bun si ma cam mananca degetele.

Stiti parfumurile de la Narciso Rodriguez? Cum vi se par? Aveti vreun preferat?

Trimiteți un comentariu