Dupa ce-am intins mana azi

5.10.23

Am inceput ziua extrem de devreme si am avut o gramada de lucruri de rezolvat, dar tocmai pentru ca stiam ca e o zi plina mi-am acordat cateva minute sa ma ocup de mine si de micile mele placeri: am avut grija sa imi hidratez tenul si sa-l ajut pe partea de luminozitate, am aplicat protectia solara si mi-am dat seama ca vreau sa imi uniformizez putin tenul si sa port un parfum diferit fata de ce am purtat in ultima vreme.

Fondul de ten Les Beiges de la Chanel imi place mult: e usor, are un finish satinat si luminos, pe tenul meu arata foarte natural si imi place cum rezista si pe parcursul zilei. Am purtat rar fond de ten lichid anul asta (de obicei intind mana dupa unul de tip cushion), dar atunci cand am facut-o asta a fost printre preferatele mele. Si tot de la Chanel imi place mult pudra Les Beiges, dar nu o folosesc ca pudra, ci ca bronzer - cand am cumparat-o am luat o nuanta mai inchisa exact cu asta in minte si imi place la nebunie.

Imi lacrimeaza rau ochii in perioada asta, asa ca am sarit peste rimel, insa am intins mana dupa un ruj de la Yves Saint Laurent din gama Rouge Pur Couture - nuanta 70 Le Nu - care imi place la nebunie. Am o varianta mini si ma gandeam sa-l iau full size (imi place mult noul look al rujurilor Pur Couture), dar am multe rujuri nude, asa ca ma bucur de miniatura asta.

Caravanserail de la Parfums de Nicolai a fost lansat anul asta si este primul parfum gurmand al brandului, insa nu este un gurmand clasic sau genul de parfum gurmand la care ma gandesc eu. Este aromatic si picant, foarte complex si are multe fatete, un pic prea puternic pentru ficatul meu, dar imi place - il gasiti la Niche Parfumerie daca va tenteaza, este foarte bine realizat si spune o poveste.

Tu ce mici placeri ti-ai satisfacut in dimineata asta?

2 comentarii

  1. Cred că una dintre plăcerile de azi a fost să lenevesc puțin, alta a fost niște magneziu efervescent, mi-a fost recomandat să iau suplimente cu magneziu ultima dată când am fost la medicina muncii. Altă plăcere, nu neapărat a dimineții, a fost să încep un audiobook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine audiobook-urile nu ma prind deloc. Sa ai zile linistite!

      Ștergere