Descoperiri recente

9.10.23

Anul asta e unul in care am descoperit cateva branduri care imi plac mult, dar e si anul in care am devenit si mai selectiva in alegerea produselor pe care le folosesc. Nu m-a interesat niciodata sa incerc doar ca sa incerc, vreau sa folosesc produse care au ce trebuie si care fac ceva pentru pielea mea, vreau sa simt entuziasm cand descopar ceva nou, vreau sa astept cu nerabdare sa vad ce face un produs pentru mine, nu vreau sa pierd vreodata bucuria asta. Asta sunt eu si asta imi place.

Theramid este unul dintre putinele branduri care mi-a starnit interesul inca de anul trecut si care a fost pe lista mea scurta, am povestit aici despre cele 2 produse pe care le-am incercat si care imi plac mult. In ultimele saptamani am folosit si Copper Peptide si este un alt produs de la ei care m-a convins. Formula contine 3% peptide de cupru (cea mai mare concentratie de pe piata la momentul asta) si 13% complex de peptide.

Nu este primul produs cu peptide de cupru pe care il incerc - am incercat si varianta de la Niod, mi-a placut, dar mi s-a parut cam greu de tolerat - dar este un produs care va ramane in viata mea pentru ca are o formula exact asa cum imi place mie: gandita pentru a ajuta productia de colagen si elastina si pentru a stimula regenerarea pielii, are proprietati antioxidante si ajuta in procesul de vindecare a pielii.

Culoarea albastra este tipica produselor cu peptide de cupru, textura este foarte foarte placuta, insa este usor alunecoasa si e nevoie sa astept un pic dupa aplicarea produsului, dar nu ma deranjeaza absolut deloc. Este un produs complex care folosit constant va ajuta mult pe partea de fermitate si luminozitate, ma bucur ca l-am descoperit si imi doresc sa incerc si alte produse de la Theramid (nu ca ar avea prea multe).

Kosas este un brand interesant lansat in 2015 si prea putin cunoscut la noi, ma tenteaza foarte tare produsele de buze, dar astazi vreau sa va povestesc despre DreamBeam Comfy Smooth Sunscreen SPF40, un SPF mineral pe care l-am primit cadou de la o prietena si de care eram foarte curioasa. Are o formula cu ceramide si peptide, dar contine si acid hialuronic si alantoina, nu contine silicon si este genul de produs care vine cu toate beneficiile la pachet, fiind extrem de potrivit inclusiv pentru persoanele cu ten sensibil.

Mi se pare cam scump pentru doar cei 40 de ml pe care ii are, iar nuanta roz piersica parca e un pic prea inchisa pentru tenul meu. Se simte si arata foarte bine pe ten, desi (nu as fi crezut ca o sa spun asta) mi se pare un pic prea lucios pe tenul meu, in conditiile in care mie imi place un finish luminos. E un SPF bun si ma bucur ca l-am incercat, dar nu ar putea sa fie produsul cu SPF pe care il folosesc zilnic - imi place mai mult folosit in zilele cand ma machiez, nu singur, asta e realitatea.

Sebastian Professional nu este un brand nou pentru mine (No.Breaker, tratament lor hibrid imi place la nebunie si il folosesc de cand l-am descoperit, l-am mentionat de mai multe ori pe blog), insa produsele de care vreau sa va povestesc astazi sunt altele. Gama Dark Oil a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine si produsele imi plac la nebunie. 

In gama Dark Oil sunt 5 produse, eu am incercat 3 dintre ele: samponul, balsamul si uleiul. Nu stiu de unde sa incep: de la cum imi lasa parul sau cat de bine miros pentru ca imi plac toate aspectele. Produsele contin un blend de ulei de jojoba si argan si sunt gandite pentru a descurca parul (si se descurca extraordinar), pentru a-l hidrata si a-i oferi stralucire (din nou fac o treaba nemaipomenita) si pentru a-o oferi volum (se descurca bine la capitolul asta, inclusiv la lungimea mea de par - pe un par mai scurt cred ca e si mai bine).

Produsele sunt extrem de lejere si nu incarca deloc parul, fac tot ce promit, iar mirosul ... nu stiu ce-au facut cu gama asta, dar parul meu miroase superb zile intregi, ma duce cu gandul la ceva spa de lux, la un parfum de nisa extrem de scump, zambesc de cate ori misc capul si simt mirosul. Uleiul care contine ulei de santal, de cedru si de argan nu incarca deloc parul si face o treaba nemaipomenit. Imi plac mult, cred ca v-ati dat seama deja.

Ultimul produs de care vreau sa va spun astazi (mai am ceva de care o sa va povestesc in curand separat) este Trilliant: Shine & Heat Protection Spray, care pe langa protectie ofera si o extra mega stralucire parului. Imi place, dar trebuie sa fiu atenta la cantitatea folosita pentru ca altfel imi simt parul usor lipicios, mi-a luat vreo 2 incercari sa ne imprietenim.  

Parfumul Cloud de la Ariana Grande a fost primit cadou si prima data cand l-am aplicat pe piele m-am gandit direct la Rouge Baccarat 540, dar la o varianta mai purtabila (mie imi place si Rouge Baccarat, dar n-as da niciodata atatia bani pe un parfum pe care sa-l port extrem de rar). Este exact acelasi vibe, dar poate nu asa greu as zice. Este un gurmand floral fructat aerat, o combinatie care are nevoie de cateva minute pe piele (cel putin pe pielea mea) ca sa fie ceva care sa-mi placa si sa ma faca sa zambesc. 

Il vad potrivit pentru toamna, in zilele alea racoroase pentru ca este usor cremos, dulceag fara sa fie gretos. Nu simt nici lavanda si nici cocosul in el (si nu regret deloc), pe mine este elegant si usor sofisticat, lucru la care clar nu m-am asteptat si in mod sigur nu m-as fi gandit sa incerc un parfum de la Ariana Grande. Viata iti ofera surprize, iar uneori sunt extrem de placute.

Am lasat la final un produs pe care l-am cumparat la inceputul anului, dar pe care de-abia in ultimele luni am inceput sa-l folosesc. Este vorba de The Essence of Healthy de la Pysicians Formula si l-am luat de aici la un pret bun. Are o formula care m-a atras din prima: 95% fermenti, niacinamide si alte cateva ingrediente interesante si poate fi folosit ca spray de fixare a machiajului (asa cum a fost gandit) sau in loc de toner/ mist atunci cand tenul are nevoie de putin ajutor. Imi place folosit in ambele moduri si l-am folosit foarte des.


Stiti vreunul dintre produse? Va tenteaza sa incercati vreunul? Ce produse interesante ati descoperit in ultima perioada?

Trimiteți un comentariu