7 intr-o saptamana #417

15.10.23

Am avut o saptamana plina ... plina cu de toate si a trebuit sa imi organizez timpul foarte bine, asa ca luni mi-am permis cateva zeci de minute in care sa-mi pun ordine in ganduri si sa ma hotarasc cum vreau sa fac niste lucruri. Si mi-a prins bine pentru ca uneori ne lasam furati de vartejul de emotii si intamplari din jur si uitam ca avem nevoie si de liniste. Tinand cont ca vremea s-a racit pot sa ma bucur de cate o ciocolata calda atunci cand am pofta.

Marti am plecat 2 zile in Italia, a fost o calatorie scurta pe care am decis-o in urma cu putin timp - aveam nevoie sa ma rup de toata situatia din jurul meu si sa-mi incarc bateriile. Nu a fost o escapada lipsita de probleme, insa am decis sa las lucrurile sa treaca pe langa mine si sa ma bucur de experienta. Am avut un zbor super frumos, chiar daca cu intarzieri si asta mi-a permis sa imi linistesc mintea.

Am ales Catania din mai multe motive, desi Sicilia nu a fost niciodata pe lista mea cu locuri pe care vreau sa le vad. Mi-a placut la nebunie sa ma trezesc si sa dau ochii cu Etna, un vulcan atat de activ si atat de cunoscut. V-am povestit aici mai multe si v-am aratat si mai multe poze, Catania asa cum am vazut-o si simtit-o eu, cu bune si cu rele.

Saptamana trecuta Apivita a lansat o noua gama de produse la care s-a lucrat mai bine de 7 ani, insa nu am reusit sa ajung la eveniment, asa cum nu am reusit anul asta sa ajung la multe altele. Dar cand m-am intors ma astepta o surpriza si am inceput deja sa folosesc produsele, m-au luat prin surprindere intr-un mod mai mult decat placut si sigur o sa va povestesc mai multe dupa ce imi fac o parere clara despre ele.

In urma cu cateva saptamani am reusit, din neatentie/ graba/ oboseala sa-mi fac o gaura intr-o unghie si nu am purtat nimic pe unghii insa acum a crescut unghia destul si cu mici artificii pot sa maschez imperfectiunea. Si ce mi-a placut mult sa folosesc a fost baza din gama Gel Break cu sclipici sau glitter peste, ambele de la OPI.

In Catania a fost extrem de cald, iar eu m-am intors cu o rana la picior care m-a cam scos din functiune - nu stiu exact cum s-a intamplat pentru ca am avut in picioare o pereche de incaltaminte cu care am mers mult mai mult decat cei 20 km din Catania, banuiesc ca de la transpiratie mi-a jucat cumva piciorul si s-a intamplat ce s-a intamplat. Cert este ca merg greu si am nevoie de recuperare, asa ca am stat mai mult in casa.

Am citit, m-am bucurat de cateva lumanari parfumate care imi plac mult, am savurat un mic dejun tarziu si delicios si mi-am facut niste planuri pentru perioada urmatoare. Nu mi-a placut niciodata zmeura in mod deosebit, mereu am preferat alte fructe de padure, insa cea de la Sezamo e delicioasa si o cumpar extrem de des.

Saptamana ta cum a fost?

Trimiteți un comentariu