7 intr-o saptamana #418

22.10.23

Nu stiu cum sa descriu saptamana asta, dar m-a terminat din multe puncte de vedere ... am avut cateva momente extrem de frumoase si care mi-au mers la sufletul, dar am avut si probleme care mi-au dat batai de cap si m-au pus la cheltuiala cum nu mi s-a intamplat de mult timp. Dar bine ca au trecut ... Am facut curatenie in sertarele mele cu produse pentru ca mi-am dat seama ca am uitat de cateva produse pentru ca am folosit ce am avut mai nou, cum sunt astea de la Rare Beauty. Am rezolvat si problema asta pentru ca acum stiu exact ce si cum vreau sa folosesc.


Nu sunt o mare amatoare de carne, insa imi place pestele si am avut cateva variante primite de la Sezamo (bibanul rosu de la Fjoru imi place la nebunie, la fel si cambula - le iau mereu cand le gasesc la oferta), asa ca am mancat in mai multe zile peste cu legume de tot felul. Perioada asta din an e cea in care imi place cel mai mult sa ma joc cu cuptorul si sa incerc diverse combinatii ... cand am timp.

Am incercat (nu fiecare zi a fost un succes, dar cumva ma asteptam la asta) sa folosesc din produsele pentru corp pe care le-am inceput de ceva vreme pentru ca mi-am cumparat cateva arome pentru perioada asta si nu vreau sa am iar prea multe produse incepute. Nu cred ca o sa-mi iasa, dar macar incerc.

Cei de la Doctor Fiterman au lansat 2 produse noi in gama Minoxicapil sub forma de spray, unul pentru femei si unul pentru barbati. Formula este gandita pentru a actiona impotriva caderii parului si este pe baza de minoxicapil (un complex pe care il folosesc cei de la Doctor Fiterman in gama asta), biotina, acid oleanolic si apigenina. Eu am primit ambele variante si o sa il folosesc pe cel pentru femei pentru a intari firul de par (mi se pare o asteptare realista de la produs), insa o sa iau in calcul sa scriu mai multe detalii despre cauzele caderii parului si ce solutii ar fi de incercat. Gasiti aici detalii despre produse daca va intereseaza si au si 20% reducere in perioada asta.

Am primit si de la Persil un colet si m-am bucurat sa vad ca si anul asta in parteneriat cu Crucea Rosie Romana continua campania "Mai multe fapte bune" ce ofera dreptul la haine curate pentru 25.000 de copii din Romania care provin din medii defavorizate si pentru care hainele curate sunt un lux, nu un drept fundamental, asa cum e normal. V-am povestit si pe Facebook si pe Instagram despre campania asta si am lasat acolo si niste statistici care dau fiori reci si care iti reamintesc care e realitatea intr-o societate in care toti avem obiceiul sa ne plangem de lucruri care uneori chiar nu au importanta.


Impreuna cu coletul de la Persil am primit si acest desen de la Maria, unul dintre copiii care va beneficia de aceasta campanie - m-a facut sa zambesc si sa imi simt in acelasi timp ochii plini de lacrimi. Nu stiu cine e Maria, insa vreau sa cred ca viata o sa ii ofere lucruri frumoase care sa compenseze pentru startul greu in viata pentru ca asta am vazut eu in desenul ei. Si m-a facut sa ma gandesc la ce copilarie lipsita de grija am avut eu ... nu duc gandul mai departe, dar sper ca mesajul asta sa ajunga si la voi.


Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste, cu momente de calm, cu timp petrecut pentru suflet, cu iubire, cu planuri, cu mici bucurii, cu lucruri care imi plac si care ma ajuta sa ma relaxez, cu ceea ce imi face mie bine si cu ceea ce conteaza pentru mine. Nu a fost fara probleme, cum nu mai sunt de ceva vreme zilele mele, insa incerc sa compensez si sa raman prezenta, sa dau cat pot si sa nu ma cramponez pe ce nu merge, ci pe ce imi iese si pe ce pot concret sa rezolv.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu