Mi-au placut din prima!

29.9.23

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu stiu din primele secunde daca imi place sau nu ceva - indiferent ca e vorba de un produs, de ceva de mancat, de o senzatie sau de un miros. Se intampla rar ca in timp din diverse motive sa nu mai rezonez cu un produs, sa ma satur de el sau pur si simplu sa nu ne intelegem din diverse cauze, dar ma refer la primul sentiment - ala pur cand rezonezi cu ceva. Despre cateva astfel de lucruri vreau sa va povestesc astazi.

Si o sa incep cu dezinfectantul de maini de la Haan, un brand de care am mai pomenit pe blog anul asta si care imi place mult. Gasiti produsele aici sau in duty free - eu am mai multe variante si in afara de pret nu am nimic sa ii reprosez. Este eficient, miroase super bine, arata si mai bine, este usor de luat in buzunar/ geanta/ bagaj, iar faptul ca pot cumpara doar refill si sa scap de plasticul aruncat inutil este ceva ce mie imi place si incerc sa sustin atunci cand pot.

Gama Famille Bio cu mere de la Yves Rocher mi-a placut de cum a ajuns la mine si am incercat produsele - este gandita pentru a fi folosita de intreaga familie. Produsele contin un concentrat de ingrediente active extrase din mere bio si mirosul este exact al unui mar proaspat cules. Extractul de mar bogat in zaharuri si polifenoli impreuna cu uleiul de mar bogat in acizi grasi si apa de mar hidrateaza, protejeaza si intaresc bariera pielii.

Eu am primit 3 dintre produse: crema hidratanta lejera 24h, crema intens reparatoare si gelul de curatare fara sulfati, insa in gama mai sunt si un lapte nutritiv reconfortant si un balsam reparator si calmant care mi se par foarte interesante. Daca va tenteaza produsele le gasiti aici si nu uitati ca am si un cod exclusiv valabil pana la finalul anului - CAMELIA15 care va ofera o reducere suplimentara de 15% la cosul de cumparaturi (cu exceptia seturilor si calendarului Advent).

Plasturii pentru ochi si retinol de la K-Secret imi plac mult, aproape la fel de mult ca cei cu vitamina C de la acelasi brand - ii gasiti aici si cei de la Glowrious au si reducere la ei zilele astea. Sunt premium in adevaratul sens al cuvantului: marime (cei mari sunt perfecti pe zona de sub ochi, cei mai mari pe care eu i-am incercat, iar cei mici pot fi folositi punctat unde aveti nevoie - eu ii aplic pe zona dintre sprancene si la colturile gurii), textura (nu aluneca, stau unde ii aplici si sunt imbibati de substanta) si formula (retinol, niacinamide, coenzima Q10, astaxantin, resveratrol, peptide, alantoina, acid hialuronic, adenozina si arginina). 

Masca Therapy Session de la Eva NYC este un cadou de la o prietena care a fost in SUA, nu stiu daca se gaseste in Romania, dar merita sa va spun de ea pentru ca imi place mult si sunt sigura ca e pe siteuri care livreaza la noi. Este o formula vegana, fara toate chestiile nasty din multe produse de par si face exact ce promite: hidrateaza si intareste parul, in plus miroase foarte bine.


In materie de mancare vreau sa va arat o chestie descoperita recent de mine si incercata pentru prima data - ciupercile Pleurotus, pe care nu le-as fi incercat daca nu le primeam intr-o sacosa Save Me cumparata de pe Sezamo. Am gasit mereu chestii noi de incercat in sacosele astea si asa am descoperit chestii pe care le-as fi incercat altfel. Eu am facut ciupercile pe programul de Fresh Vegetables pe care il am la cuptor, cu putin ulei de avocado si condimente si au iesit super bune: deloc apoase, textura interesanta, gust bun. Cand le gasesc la oferta le cumpar.

Am lasat la finalul parfumurile de textile de la Cashmere Aroma care imi plac la nebunie si pe care le folosesc de cand le-am descoperit. Am 3 variante: Dolce Vita, Sakura si Pillow Cotton (daca va place Blanche de la Byredo o sa va placa la nebunie Pillow Cotton - am si parfumul pentru balsamul de rufe si numai cu el spal lenjeriile de pat) si imi plac in egala masura. Pe site sunt mai multe variante si ma mai tenteaza vreo 2, recunosc.

Voi ce descoperiri recente si misto aveti? Ati incercat vreunul dintre produsele de care am povestit in postarea asta?

Trimiteți un comentariu