Ganduri intr-o dimineata de toamna

19.9.23

Aveam de gand sa povestesc despre cateva produse de la un brand care imi place de foarte mult timp si pentru care am obtinut o reducere suplimentara pentru voi (mi-as dori sa pot face asta mai des, insa lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par), dar ramane pentru urmatoarea postare pentru ca azi imi trec prin minte o multime de lucruri si sunt cateva lucruri despre care vreau sa scriu.


Din punct de vedere al blogului pentru mine anul asta a fost cel mai provocator pentru ca nu am avut timp, au fost multe zile cand nimic din ce mi-am propus nu a fost dus pana la capat pentru ca au fost alte lucruri urgente care au intervenit. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca sunt lucruri private care vreau sa ramana asa, dar sa scriu, sa fac poze, sa imi adun gandurile si sa le dau o forma ... nu ar fi fost posibil daca nu as avea o minte foarte ordonata si care gandeste in avans. Nu merge intotdeauna, dar sunt multe situatii cand "organizarea" din capul meu m-a ajutat sa pot sa fac lucrurile.

Cealalta provocare a mea este sa scriu despre lucruri asa cum sunt, e atata informatie prezentata intr-un mod care lasa de dorit, atata "continut" realizat doar pentru propriul interes, atatea brief-uri cu care vin produsele de la unele branduri, atata lauda si atata "viata roz" incat ma intreb de multe ori ... daca oamenii chiar consuma continutul asta sau se uita doar ca sa aiba ce barfi. Sunt ganduri, normale si logice in anumite situatii.

Sunt foarte multe subiecte pe care vreau sa le abordez pe blog, insa unele dintre ele necesita mult timp pentru research pentru ca stiinta evolueaza si apar informatii noi in fiecare zi, timp pe care eu nu prea il am acum, la fel de bine cum stiu ca unele lucruri nu pica prea bine unor oameni care doar citesc de pe ambalaj si se autonumesc ... fiecare cum poate. E greu, uneori e foarte greu sa ramai fidel lucrurilor in care crezi cand 90% din ce e in jurul tau e circ si maimutareala. Si o zic cu regret, sunt oameni pe care ii stiu de ani de zile care nu au evoluat deloc sau au ramas la nivelul "tot ce e gratis e nemaipomenit" si ... e trist, atat de trist.

Fiecare dintre noi are ceva de spus despre anumite subiecte, unii o fac mai bine, altii mai prost, unii stiu ce vorbesc, altii doar din auzite, unii o fac privat, altii o fac public, dar indiferent de mediul in care te exprimi si de subiectul pe care il abordezi cred ca e esential sa fii responsabil, cu tot ce vine asta la pachet. E absolut normal sa fim subiectivi si sa trecem lucrurile prin prisma a ceea ce traim, dar sa sustii ca x e cel mai tare lucru pentru ca ai de facut o reclama la ceva sau sa demontezi o categorie de altceva doar pentru ca tu nu consumi/ nu iti place/ nu ceva .... e drum lung.

Si ma intreb uneori ... voi va ganditi la lucrurile astea? 

Conteaza asta cand alegeti cui dati like si cui ii oferiti timpul vostru?


2 comentarii

  1. E plina lumea de oportunisti , evolutia este doar pentru unii , oricum traim niste vremuri foarte superficiale , manipulatoare , in care trebuie sa fii foarte atent la toate informatiile . Eu personal , nu dau like de dragul like-ului si nu urmaresc persoane cu care nu am nimic in comun ( pentru ca le-as critica cu siguranta , ceea ce mi-ar aduce titlul de hater , ce aiurea ... ma rog ) , asa ca selectez mult si ma bucur de continutul celor cu care rezonez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cea mai sanatoasa atitudine - stai unde iti place si rezonezi, dar din pacate nu e mereu asa.

      Ștergere