7 intr-o saptamana #413

17.9.23

Au fost temperaturi de vara in Bucuresti la inceputul saptamanii, multe dintre zile au fost cu peste 33 de grade, asa ca am ramas la parfumurile de vara si m-am bucurat de cateva arome care imi plac mult. Si dupa cum arata vremea cred ca parfumurile gurmande vor trebuie sa mai astepte putin pentru ca ... e destul de cald, asa ca eu caut tot arome usoare si racoritoare, care sa ma faca sa zambesc si sa ma bucur.

Mi-am cumparat un mp4 player zilele astea, am ales Sony pentru ca tot Sony am avut in trecut si a rezistat eroic, pentru momentele alea cand vreau sa ies la plimbare si iau telefonul doar ca sa existe, nu vreau sa ma uit la el, nu vreau sa fiu gasita, dar vreau sa ma bucur de muzica si sa ma duc intr-un loc unde e bine si nu sunt probleme. E foarte usor si mic (are mai putin de 40 de grade) si se aude bine.

Toata saptamana m-am luptat cu o raceala/ gripa destul de urata si am incercat sa creez o atmosfera cat mai placuta in casa pentru ca am simtit ca am nevoie de liniste si de stare de bine, atat cat s-a putut. Imi plac mult sprayurile pentru textile de la Cashmere Aroma, am 3 arome si cred ca pe viitor o sa mai incerc si altele pentru ca merita.

Imi place mult combinatia asta de produse de la Paula's Choice si am vrut sa aiba sansa sa o incerce si una dintre voi, asa ca am dat drumul unui giveaway pe Instagram - il gasiti aici si va puteti inscrie pana maine. Noul ser cu derivat de retinol, niacinamide si hexylresorcinol + 1-2 picaturi din boosterul cu peptide ofera tenului cam tot ce are nevoie in materie de ingrijire anti-aging si este o combinatie care poate fi folosita fara probleme si de tenurile sensibile care poate nu tolereaza bine retinolul si/ sau vitamina C.

N-am mai fost de multi asa de racita, m-a prins si intr-o perioada aglomerata si au fost zile cand am tras de mine sa fac ce era urgent. Mi-am dat seama ca nu-mi permit sa fiu bolnava (am niste ganduri legate de asta, dar le pastrez pentru mine) si am incercat sa ma pun pe picioare. Am baut multe cesti de ceai si m-am gandit la multe lucruri.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste, cu iubire, cu momente, cu zambete si cu lucruri mici care sunt de fapt cele mai importante. Ma bucura tare perioada asta in care smochinele se gasesc peste tot, tot asa cum ma bucura schimbarea din natura, asa ca m-am bucurat de fiecare in parte si am savurat clipele exact asa cum au venit. Mi-ar fi placut sa dorm mai mult, pentru ca am avut 2 nopti nedormite din cauza racelii, insa inca tusesc si am dormit cu intreruperi, sper sa treaca si asta si sa reusesc sa ma pun pe picioare.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu