Cateva preferate de la Yves Rocher

20.9.23

Au trecut multe luni de cand m-am gandit prima data la postarea asta, dar de-abia acum am reusit sa adun produsele si sa va povestesc despre cateva produse de la Yves Rocher care imi plac si pe care le-am tot folosit. Istoria mea cu brandul e una lunga, am inceput sa folosesc produsele cu mult inainte sa scriu pe blog si de-a lungul anilor am incercat multe, unele mi-au placut, altele nu. Dar cele de care vreau sa va povestesc astazi sunt din categoria "merita incercate".

Si pentru ca am vrut sa vin si cu o surpriza catre voi am un cod de reducere CAMELIA15 care va aduce pana la finalul anului 15% reducere la totul cosului de cumparaturi de pe Yves Rocher. Se folosi atat pentru produsele aflate in promotie, cat si pentru cele la pret intreg, exista 2 exceptii: seturile care deja au pret special si calendarul Advent care se va lansa. Sper sa va placa si sa va fie de folos.

Si o sa incep cu un parfum, singurul din oferta lor actuala cu care rezonez 100% si e vorba de Oui a l'Amour. De fiecare data cand il port primesc cel putin un compliment ca miros bine, iar pe mine ma face sa zambesc mereu. Este o creatie a lui Sophie Labbe si e o combinatie de trandafir cu ambra, vanilie si angelica, pe mine miroase fresh, jucaus si are o nota vesela care imi place la nebunie.

Ambalajul asta cred ca a fost o editie limitata, nu imi mai amintesc exact - l-am luat la o oferta (si am luat atunci si 2 variante de 15 ml perfecte pentru calatorii sau geanta), il gasiti aici daca va tenteaza. Parfumurile de la Yves Rocher sunt foarte bine realizate si sunt creatii ale unor parfumieri cunoscuti, insa va recomand sa asteptati sa fie la oferta si sa le luati chiar si cu 50% reducere

Sprayul pentru descurcarea parului cu lapte de castane bio a fost o surpriza mare de tot pentru mine, cred ca v-am mai povestit ca de-a lungul anilor am primit multe produse de par de la Yves Rocher dar am incercat putine. Insa anul asta cand au relansat gama de par mi-au atras atentia cateva dintre cele pe care mi le-au trimis si sprayul asta e de vis - ajuta la descurcare, nu incarca deloc parul si miroase fenomenal. Il gasiti aici si daca aveti nevoie de un astfel de produs puneti-l in cos.

O alta surpriza, la fel de mare, au fost cele 2 rimeluri de mai jos: Longueur pentru alungire si Intense Metamorphose care promite volum extrem, curbare, alungire si rezistenta. Ochii mei le tolereaza foarte bine, imi plac ce fac si separat, insa daca le combin genele sunt lungi, definite si au volum. Le gasiti aici si daca le prindeti la o oferta buna dati-le o sansa.

Ultimele produse de care vreau sa va spun sunt pentru ten si sunt din 3 game diferite. Gelul marin demachiant cu micro-alge este foarte eficient, dar ofera si o senzatia de prospetime care imi place mult, ochii mei il tolereaza foarte bine si se descurca de minune si cu machiajul waterproof. Este unul dintre cele mai bune produse de curatare de la Yves Rocher, il gasiti aici - din gama asta mi-au placut mult si apa micelara si gelul de curatare, dar asta marin e preferatul meu.

Intreaga gama Pure Camomille pe baza de musetel este una care mie imi place si am folosit cateva dintre produse atunci cand le-am descoperit. Puteti sa vedeti aici tot ce e in gama, singurul produs pe care il am acum este masca spuma cu efect calmant, insa mi-a placut mult crema demachianta si am avut-o de cateva ori in trecut.

Iar ultimul produs de care vreau sa va spun este unul pe care vi l-am aratat recent intr-o postare cu produse terminate - am inceput altul nou zilele trecute. E vorba de roll-on-ul iluminator din gama Elixir Botanique, imi place mult formula extrem de usoara si proaspata, dar imi place in egala masura si aplicatorul care ofera in masaj usor zonei de sub ochi si care e o placere dimineata. Produsul asta e de multe ori oferit cadou la cumpararea altor produse din gama si va recomand sa asteptati o astfel de oferta sa-l luati.

Nu am plasat de ceva vreme o comanda pe site pentru ca am tot primit produse de la brand, insa cred ca o sa dau una in curand pentru ca am vazut cateva noutati care ma tenteaza, mai exact laptele de corp lansat de curand (oferta de aici e chiar buna) - ma tenteaza Vanilie Bourbon si Ovaz si Hrisca, am vazut ca ultima combinatie e pe site si in format de crema de maini.

Voi ce produse preferati aveti de la ei? Ce cumparati cel mai des?

Trimiteți un comentariu