Ceramide de la Transparent Lab

7.9.23

Va povesteam saptamanile trecute de Theramid, iar astazi vreau sa va povestesc despre 3 produse de la Transparent Lab, un alt brand din portofoliul celor de la Niche Beauty Lab. Sunt sigura ca unele dintre voi ati auzit de Transparent Lab pentru ca s-a facut ceva promovare pe el in mediul on-line, se gaseste pe mai multe siteuri si in farmacii, eu va recomand sa le luati de aici, mi s-au parut cele mai bune preturi de cate ori m-am uitat si puteti sa le ridicati (fara costuri) direct din farmacie.

Transparent Lab are multe produse interesante si preturile sunt chiar bune, pe mine m-a interesat foarte tare gama cu ceramide. Ceramidele sunt printre cele mai studiate ingrediente pentru piele, fac niste lucruri nemaipomenite, insa nu prea vorbeste nimeni despre ele. Asa ca o fac eu azi: ceramidele restabilesc nivelul de hidratare al pielii, intaresc bariera de protectie si in timp pielea este mai plina si mai neteda, avand un aspect mult mai sanatos si mai tanar. Practic ceramidele tin impreuna celulele pielii si le ajuta sa functioneze asa cum trebuie.


Am gasit setul cu 3 produse (ser, crema si tratament de buze) la o oferta mult mai buna decat le-as fi luat vreodata din tara, asa ca le-am pus in cos si am avut si o reducere suplimentara, asa ca am facut o afacere foarte buna si produsele chiar imi plac, cu o singure mentiune: nu imi place mirosul, dar nu este atat de deranjant incat sa nu le folosesc (cum va spun mereu este o chestie personala, ficatul meu nu tolereaza multe mirosuri si stiu ca nu sunt singura, asa ca prefer sa mentionez si aspectul asta cand va povestesc despre ceva).

Overnight Soft + Smooth Lip Treatment contine 3% acid hialuronic incapsulat (echivalentul a 0,06% acid hialuronic pur) si 0,5% ceramide, pe langa unt de shea si cateva uleiuri. Are un aplicatorul extrem de interesant din silicon care la inceput m-a incantat foarte tare (in timp am ajuns sa-l curat dupa fiecare folosire) si are o textura de crema care se intinde usor pe buze. Face ceea ce promite: hidrateaza si repara si are un pret foarte bun fata de alte produse pentru buze care sunt pe piata, mai ales ca in tub sunt 15 ml de produs.

Ceramide Repair Moisturizer este un ser cu 3% acid hialuronic incapsulat (echivalentul a 0,06% acid hialuronic pur), 1% ceramide, 0.5% ectoine si 0,1% madecassoside si ceea ce face este sa restabileasca nivelul de hidratare a pielii, in timp ce repara filmul hidrolipidic. Eu il folosesc direct pe ten, de multe ori ca pas final avand o formula foarte hidratanta, insa poate fi combinat (1-2 picaturi) si cu o crema.

Barrier Restoring Hydrating Cream are o formula care imi place mult: 5% acid hialuronic incapsulat (echivalentul a 0,1% acid hialuronic pur), 3% ACE complex (vitaminele A, C si E), 0,1% ceramide, 0,1% madecassoside si 0,1% T.E.C.A. (un ingredient din centella asiatica, la fel ca madecassoside) - pe finalul listei apare si alcool, as fi preferat sa nu fie, dar e intr-un procent extrem de mic, asa ca nu ma deranjeaza atat de rau. Este o crema hidratanta care merge pe orice tip de ten (insa cred ca tenul uscat si cel deshidratat sunt cele care vor aprecia cu adevarat produsul asta), dar care pe langa hidratare, trateaza si repara, astfel incat folosita pe o perioada mai lunga de timp imbunateste aspectul si textura pielii.

Texturile sunt foarte usoare, deloc uleioase, intra imediat in piele si fac ceea ce promit, daca va tenteaza brandul si vreti sa incercati ceva sunt de luat in seama. Asa cum am zis la inceputul mirosul este singurul care ma deranjeaza, dar nu este atat de important incat sa-mi afecteze parerea despre produse, mai ales ca pretul este unul bun.

Ati incercat ceva de la Transparent Lab? Cum vi se pare brandul asta?

Trimiteți un comentariu