Ganduri de inceput de toamna

1.9.23

Am ezitat putin la gandul daca sa scriu sau nu postarea asta pentru ca in ultima postare v-am povestit putin despre vara asta, despre cum a fost si cu ce provocari a venit. Daca ar fi sa impachetez vara care tocmai s-a incheiat intr-o valiza si sa o iau cu mine mai departe in anotimpul asta nou ar fi carti, pasiunea mea pentru ingrijirea pielii, multe zambete, niste blanoase batranele si doar cativa oameni. Dar as pastra loc pentru cateva lumanari parfumate, vreo 2 cutii de ceai, un pulovar moale si calduros si un parfum gurmand care sa trezeasca tot ce sunt eu. Si cred ca mai am loc de niste lucruri ...


Nu o sa imi fac planuri si liste pentru urmatoarele 3 luni pentru ca viata mea in momentul asta inseamna multe fiinte cu probleme, situatii neprevazute, limitari venite din afara si multe altele. Astea toate presupun o prezenta constanta in Bucuresti, mult stat in casa si o planificare foarte atenta a timpului si a energiei pentru a nu ajunge intr-o situatie mai putin placuta.

Ceea ce imi doresc insa este sa-mi fac timp pentru mine si sa nu uit de lucrurile care imi pastreaza mintea si corpul intr-o stare buna. Nu am ajuns decat rar la sala in vara, iar la masaj nu stiu daca am ajuns de 2 ori si astea sunt pe lista mea de prioritati. Problema cu sala cred ca se va rezolva mai usor si sper sa ma ajute sa ma simt din nou in forma pentru ca in momentul asta nu ma simt deloc asa si asta e ceva ce nu-mi place si cu care nu mai sunt obisnuita. Cu masajul ramane sa vad, am vazut un salon care m-a tentat mult mai aproape de casa, o sa le fac o vizita si daca imi place poate ma duc acolo.

Nu stiu daca o sa citesc la modul in care am facut-o in vara, dar nu se stie. Sunt cateva subiecte care ma intereseaza in mod deosebit in perioada asta si as vrea sa caut mai multe informatii, sa ascult niste pareri ale unor oameni avizati, sa trec totul prin filtrul meu propriu si sa ajunga la niste concluzii. Poate o sa revin pe tema asta candva cand mi se ordoneaza ideile in minte.

Ce stiu sigur ca o sa fac toamna asta? O sa ma bucur de multe lumanari parfumate (am deja o cutie plina si de-abia astept sa imi parfumeze casa) si de multe cesti de ceai aromat (sunt pregatita si la capitolul asta), o sa savurez diminetile reci si o sa ma reintorc la parfumurile care imi plac in perioada asta cand vremea incepe sa se raceasca, o sa fiu aproape de oamenii care simt ca sunt langa mine, o sa evit orice drama care nu imi apartine si nu o sa ma consum pentru lucruri care nu au de-a face cu mine.

Tu cu ce ganduri ai inceput toamna?

Trimiteți un comentariu