7 intr-o saptamana #412

10.9.23

Am avut o saptamana plina cu multe momente bune, dar si multe momente tensionate, dar am ales sa ma concentrez pe ce a fost bun si frumos si mai putin pe partile negative de care toti avem parte in anumite momente la vietii. Comanda data la Antic ExLibris a ajuns in sfarsit si mi-am luat o gramada de carti si albume foarte interesante la niste preturi extrem de mici (cativa lei) - site-ul asta imi place, e a treia sau a patra oara cand comand la ei anul asta, dar asteptarea de peste 10-12 zile de la fiecare comanda mi se pare prea mult. Dar ofertele merita din plin - puteti sa vedeti aici ce au acum.

Paula's Choice a lansat saptamana asta un produs nou in gama Resist - Triple Active Total Repair Serum, pe care eu il am si-l folosesc de cateva saptamani bune. Are o formula extrem de interesanta: 0,3% retinyl propionate (derivat de retinol care este mult mai usor tolerat decat retinolul), 5% niacinamide si 0,4% hexylresorcinol (reduce hiperpigmentarile cauzate de soare) si o textura care imi place mult. Este un produs anti-aging complex care se potriveste atat in faza de preventie, cat si pentru a trata.

Initial l-am folosit singur, dupa care am inceput sa-l folosesc combinat cu 1-2 picaturi din boosterul cu peptide si combinatia e una care imi place la nebunie, asa ca o sa am o surpriza zilele urmatoare pe Instagram. E genul de produs care o sa aiba efect de la primele aplicari, iar in timp o sa vedeti rezultate si mai bune. Il gasiti aici si daca vreti sa-l incercati are si varianta mini.

Nu e prima data cand va arat produsele de la Cashmere Aroma - le-am descoperit prin Sezamo si cred ca a trecut cam un an de cand le folosesc. Cashmere Aroma aniverseaza pe 12 septembrie 2 ani si in perioada 11 - 13 vor avea multe reduceri si oferte. Am primit zilele trecute de la ei o surpriza si cateva arome noi sa le incerc, dar si cateva produse pe care nu le stiam - de abia astept sa incerc parfumurile de camera, dar si aromele noi de parfum de rufe si de parfumuri textile, o sa va povestesc despre ele pe masura ce-mi formez o parere.

Pana acum aroma mea preferata a fost Pillow Cotton care are vibe-ul lui Blanche de la Byredo, insa pe langa ce vedeti mai jos am primit o cutie cu 10 testere de parfum de rufe - fiecare are 30 ml si ajunge la 6 spalari (se pot lua direct de pe site) si sunt cateva arome care la prim mirosire mi s-au parut mai mult decat reusite si pe care de-abia astept sa le descopar. Daca va plac produsele lor sau vreti sa le incercati fiti cu ochii pe site zilele urmatoare sa vedeti ce oferte au.

Saptamana asta a fost una cu probleme pentru Alma, a avut niste dureri care au impiedicat-o sa isi desfasoare activitatile de zi cu zi si a avut nevoie de ajutor. In plus ea e cel mai iubaret catel pe care l-am intalnit si cand nu e ok vrea sa fie cu cineva, asa ca a trebuit sa-mi mulez programul dupa ea pentru ca a avut nevoie de asta. In afara de problemele ei cu dintii e cea mai sanatoasa dintre blanoasele mele si sper sa ramana asa (si asta sa fi fost un incident care sa nu se repete) pentru ca ma simt depasita de tot ce e in jurul meu. Pare sa fie mai bine, a inceput sa mearga si asta ma bucura nespus.

Weekendul a fost cu timp petrecut cu mine si pentru mine, fara telefon in mana, cu lucruri care imi plac si imi bucura sufletul. Batonul asta proteic de la Fulfil (eu il am de la Sezamo, probabil ca il gasiti si in alte magazine) a fost delicios si vreau sa mai incerc si alte variante, chiar daca pretul e mai ridicat decat al altor batoane de pe piata. 

Nu mai e atat de cald, desi temperaturile inca sar de 30 de grade, asa ca am inceput sa folosesc mai multe produse pentru ingrijirea corpului de care chiar simt ca am nevoie dupa vara asta nebuna. Am cateva produse noi pe care am inceput sa le folosesc si ale caror arome imi plac mult, asa ca am de gand sa ma bucur de ele in fiecare seara.

Am ratat zilele astea niste evenimente la care trebuia sa ajung, unul extrem de important pentru mine si tot ce-am facut in ultimii ani din punct de vedere al job-ului, dar viata este despre prioritati si ale mele au fost altele cam tot anul. Nu sunt pregatita sa scriu despre asta, dar o voi face la un moment dat pentru ca sunt sigura ca situatiile prin care am trecut pot sa ofere si altora perspectiva asupra unor lucruri.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu