Recomandarea zilei #9

22.9.23

Firele de par albe si viteza cu care imi creste parul (stiu, multa lume zice ce noroc, dar uneori nu e chiar asa) imi dau batai de cap de ani de zile si de-a lungul timpului v-am povestit despre diverse produse care ajuta la mascarea radacinilor crescute intre vopsiri. In cazul meu parul este negru, cum imi sunt si sprancenele, iar cand creste (si creste extrem de repede) se vede urat - ca si cum sunt cheala, asa ca pentru mine nu exista varianta sa nu ma vopsesc pentru ca ma ia durerea de cap cand ma uit in oglinda.

Magic Root Rescue de la L'Oreal a fost primit cadou de la o prietena cand s-a intors din State (sprayul nu l-am incercat inca) si saptamanile trecute l-am folosit. Am fost sceptica - ce poate sa faca o vopsea in doar 10 minute? Si a facut, in conditiile in care trecusera vreo 2 saptamani de cand trebuia sa ma vopsesc si nu o facusem, asa ca m-am apucat sa caut produsul si am comandat 6 cutii.


Este un gel cu un continut scazut de amoniac, extrem de usor de aplicat la radacina, nu mi s-a parut ca miroase, nu am simtit ca scalpul meu a fost deranjat in vreun fel, iar dupa 10 minute aratam asa cum trebuie, ceea ce m-a facut sa zambesc ca toanta in oglinda. Mai ales ca nuanta de la radacina se combina extrem de bine cu nuanta parului meu (cand folosesc vopsea radacina e mereu mai inchisa decat restul parului).

Initial am gasit produsul pe Notino (aici e daca va tenteaza), dar mi s-a parut extrem de scump - 50 lei (i-as fi dat oricum pentru a avea produsul in casa in situatii de urgenta, dar nu as fi luat atatea cutii), dupa care am inceput sa caut si am o reusita de smart shopping care m-a bucurat mult. L-am gasit aici la 35 lei, pe site era un cod de 30% reducere la anumite branduri si in final l-am luat la mai putin de jumatate din pretul pe care l-am descoperit initial (pe iHerb este 60 lei/ cutia), asa ca am 6 cutii acum.

A fost prima cand am dat o comanda pe Parfimo, dupa ce am intrebat mai multe prietene ce experienta au avut cu siteul, si totul a fost ok - s-au miscat repede, produsele au venit ok. Pentru mine este o varianta intre vopsiri, mai ales cand n-am timp si nici nu vreau sa-mi termin scalpul cu vopsea peste vopsea (ar trebui sa ma vopsesc la 2 saptamani, ceea ce nu fac), asa ca am vrut sa va spun si voua despre produsul asta.

Nu este perfect, mi se pare ca dispare din par un pic mai repede decat vopseaua, insa acopera in intregime firele albe, e nevoie de 15 minute cu totul sa faci treaba asta si pentru situatii urgente sau intre vopsiri mi se pare o varianta de luat in calcul.

Trimiteți un comentariu