Cumparaturi de inceput de toamna

5.9.23

Daca saptamana trecuta va povesteam despre produsele pe care le-am terminat, azi vreau sa va arat ce produse am cumparat in ultimele zile, dar si sa va spun de ce am facut alegerile astea. O sa vedeti ca sunt la extreme cu produsele, unele foarte scumpe si altele cu preturi mai mult decat bune - v-am mai spus ca eu "judec" un produs dupa formula, nu dupa brand sau pret si asta e criteriul principal atunci cand cumpar un produs.

Peter Thomas Roth este un brand pe care il urmaresc de ceva vreme si lunile trecute am reusit sa prind la Notino 2 produse la pret bun, asa ca am vrut sa incerc si altceva. Produsele se gasesc si la Tei, insa preturile sunt mult mai mari, asa ca atunci cand am prins un pret redus si un cod promo pentru produsele astea 2 nu am mai stat pe ganduri. Daca le luam de la Tei ma costau aproape 600 lei, dar la Notino am dat pe amandoua putin peste 300 lei. Nu au multe produse pe Notino, insa aici puteti sa vedeti ce mai au.

Ambele sunt din gama Potent-C cu 10% C-THD Ascorbate (un derivat de vitamina C de care se vorbeste tot mai mult si care are niste studii promitatoare), 3% vitamina E si 2% acid ferulic (eu sunt mare iubitoare de produse cu antioxidanti). Am luat din nou Targeted Spot Brightener si noutatea este Power Eye Cream, de abia astept sa vad rezultatele dupa o perioada mai lunga de folosire.

Si tot la capitolul ingrijirea tenului am luat 2 produse de la Beauty of Joseon: Ginseng Essence Water cu 80% ginseng (produsele incercate de la Sulwhasoo si tot ce-am citit despre beneficiile ginsengului au rezultat in achizitia asta) si serul cu 68% apa din tarate de ovaz si 2% arbutin (e a doua oara cand il cumpar in ultimele saptamani - pe primul i l-am dat unei prietene care era curioasa sa-l incerce) pe care l-am mai avut in trecut si mi-a placut.

Le-am luat de pe Sole cand au avut reduceri, am prins niste preturi super super bune si am primit cadou mini SPF-ul pe care il am si in format full size si care este una dintre descoperirile acestui an pentru mine. Daca vreti sa va luati ceva de pe Sole am un cod care va aduce 5% reducere suplimentara la orice produs cumparat - SOLE8602.

Am recumparat gelul reparator pentru piele fragila de la Ceramol (v-am povestit aici despre el), este produsul care m-a salvat in vara ori de cate ori am avut probleme cu pielea - si am avut destule. Calmeaza imediat mancarimea, nu lasa urme grase, se absoarbe usor, este un produs care mie nu o sa imi lipseasca din casa de acum incolo si pe care il recomand cu ochii inchisi.

Am cumparat si Ceramol Beta, crema cu actiune rapida ce reduce iritatia cauzata de agentii externi, fiind un produs recomandat pentru multe tipuri de dermatita. Are o formula la fel de interesanta ca si celelalte produse si chiar sunt curioasa daca o sa fie la fel de eficienta. Eu le-am luat de pe Emag cand au avut o oferta, dar le gasiti in multe farmacii.

Inceputul verii a fost cu batai de cap pentru mine - am pielea la axila foarte sensibila si reactionez extrem de usor, iar deodorantul pe care l-am folosit ani de zile (Powder Touch de la Nivea) nu se mai produce si am terminat tot ce am avut cumparat. Am incercat peste 10 branduri diferite si a fost un chin - unele imi provocau mancarimi, altele nu erau deloc eficiente. Singurul cu care m-am inteles a fost cel de la Lactovit pentru piele sensibila. Asa ca l-am cumparat din nou si am luat si celelalte doua variante sa vad cum sunt.


Daca in vara nu prea am folosit multe produse pentru hidratarea corpului (nu ca n-am vrut, dar am avut episoade repetate de dermatita si in plus caldura a facut sa curga tot de pe piele inainte sa se absoarba) am cautat ceva nou pentru ingrijirea corpului si am descoperit un brand polonez extrem de interesant de care n-am auzit pana acum: Fluff.

Am luat de aici 2 variante de balsam de corp: prune in ciocolata si piersici cu caramel si prima impresie este una mai mult decat buna. Fiecare a costat pana in 20 lei, formulele sunt vegane si au 98% ingrediente de origine naturala, texturi foarte interesante si se absorb repede, iar mirosul nu este deloc sintetic si se simte foarte placut pe piele. Nu m-am uitat unde se mai gasesc, insa am vazut pe siteul producatorul 2 arome delicioase: Apple Pie si Caramel & Popcorn, asa ca o sa fac o mica sesiune de cautare in curand.

Ce m-a mai tentat pentru corp au fost unturile de corp din gama Skin Pleasures lansata recent de Bielenda - am gasit toate 3 variantele aici si l-am luat pe cel regenerator cu aloe vera, acid hialuronic si prebiotice (plus multe uleiuri hranitoare), dar tinand cont de cat de bine miroase si ce textura placuta are iau in calcul sa le iau si pe celelalte doua. Si tot de la Bielenda am luat crema de maini In Good Hands cu 25% glicerina si unt de shea - a fost pana in 10 lei si vreau si cealalta varianta albastra care e pe reparare.

Mi s-a parut interesanta gama Gerovital Kids inca de cand am vazut ca s-a lansat si mi-a placut ce-au facut cei de la Farmec. Daca vreti sa vedeti ce contine gama si ce e cu produsele astea gasiti aici mai multe informatii. Produsele pe care am vrut sa le incerc au fost spumele de dus - sunt 2 variante: marshmallow si vanilla puffs. Le-am vazut on-line la Bebe Tei, dar am uitat sa le pun in cos cand am dat comanda, dupa care am vazut ca a aparut varianta asta (si la pret bun) la Lidl, dar nu am gasit-o in magazin cand am fost.

Zilele trecute m-a sunat mama din Lidl sa ma intrebe daca am nevoie de ceva, mi-am amintit de spuma si a gasit-o. Formula contine glicerina, panthenol si aloe vera si mi-a placut cand am folosit-o, dar nu mi se pare ca miroase a bezele, ci mai degraba a ceva fructe coapte, un miros destul de placut. Pentru pretul pe care il are merita din plina incercata, iar pe site-ul celor de la Farmec se ofera cadou o oita de plus (haioasa rau) la cumpararea a doua produse din gama - gasiti pe linkul de mai sus detalii despre oferta.
 

Am avut un voucher la Sephora primit cadou de ziua mea si am tot amanat sa-l folosesc pentru ca nu m-a tentat nimic cu adevarat, dar am vazut on-line rujul SatinAllure de la Pat McGrath si mi-am adus aminte ca mi-a placut mult nuanta Nude Venus si am luat-o, mai ales ca am avut si o reducere suplimentara de 15% in aplicatie. Mai am un ruj de la ei si de-abia astept sa ma bucur si de asta. Am ales 3 mostre la comanda si sunt curioasa sa vad cum e si varianta mata de Prisme Libre.

Ultima achizitie e un parfum care nu a fost in plan si are o poveste - aveam varianta clasica Nina (noua in cutie) si am primit o mostra la o comanda pe care i-am dat-o mamei mele si mi-a zis ca ii e dor de Nina ca nu l-a mai avut de mult timp. Asa ca i-am dat parfumul meu nou in cutie, dupa care m-am gandit ca singura varianta pe care o mai am e Nina Rouge la 30 ml (aproape terminat) si am vazut setul asta la lichidare de stoc pe Notino si mai era si oferta cu cadou la el, asa ca ... s-a intamplat.

Setul este varianta Fleur si contine apa de toaleta la 80 ml si laptele de corp la 100 ml (nu mai este disponibil, insa daca cautati un parfum anume va recomand categoria Lichidare de stoc la parfumuri de la Notino - o gasiti aici, eu asa am prins in timp cateva oferte bune), iar cadou am primit un portfard cu un mesaj foarte misto si o varianta de Nina la 10 ml. Nu am purtat inca parfumul, doar l-am mirosit intr-o parfumerie cand s-a lansat, ramane sa vad cum e pe pielea mea, insa nici un mar nu m-a dezamagit pana acum.

Va tenteaza vreunul dintre produse? Voi ce v-ati luat in ultimul timp?

Trimiteți un comentariu