7 intr-o saptamana #411

3.9.23

Ma gandeam zilele trecute la ce parfumuri imi dau o stare de bine numai cand ma gandesc sa le port si Bella de la Nina Ricci (care nu se mai produce, din pacate) mi-a venit imediat in minte. Dupa care m-am gandit cate mere Ricci am (si am cateva) si asa a iesit poza asta - e o poza simpla, dar care mie imi spune multe. 

Uneori combin Bella cu Les Sorbets de Bella si imi place ce iese, alteori le port separat, pentru mine parfumul este o stare si trebuie sa-mi transmita emotie. Sunt extrem de incantata ca a inceput sa se mai raceasca vremea pentru ca de-abia astept sa ma bucur de cateva parfumuri care imi plac mult toamna.

Saptamana asta am plasat cateva comenzi (si o sa va arat ce-am luat cand ajung toate), dar am si primit cateva cadouri care m-au incantat peste masura.  Copper Peptide la Theramid e un produs pe care am pus ochii de cand s-a lansat - formula e foarte, foarte misto cu 3% peptide de cupru si 13% complex de peptide. Produsele Theramid se gasesc aici, insa produsul asta nu a ajuns inca la noi - dar se poate comanda direct de pe siteul Niche Beauty Lab. Eu mai am 2 produse de la ei de care v-am povestit deja si brandul asta e unul care merita mult mai multa atentie.

Am primit, tot cadou de la aceeasi prietena, mai multe produse pentru par, inclusiv astea 2 de la L'Oreal din gama Magic Root pe care chiar ar fi trebuit sa le folosesc weekendul asta, dar n-am mai apucat. Sunt curioasa cum sunt, mai ales ca kitul cu aplicare in 10 minute are un sistem interesant de aplicare.

Nu m-am simtit extraordinar zilele astea - toata oboseala acumulata in ultimele luni mi-a cap pus capac si, desi am incercat sa am grija de mine cat mai bine, am avut o stare generala proasta. Am incercat sa mananc multe fructe si legume, am inceput sa iau si niste suplimente care m-au ajutat in trecut, sper sa se schimbe un pic lucrurile.

In weekend am fost in vizita la niste prieteni si cand ma duceam spre ei am primit o notificare de la Bonapp.eco ca cei de la Bakings au o oferta si am luat cutia asta cu 50% reducere. I-am facut poza pentru ca nu cred ca v-am povestit de aplicatie pana acum - am instalat-o cu mult timp in urma, dar n-am folosit decat recent si doar de cateva ori. 

De la Bakings am luat de cateva ori cutii de genul asta - apar pe finalul lor de program in functie de ce le ramane in vitrina si, desi eu nu sunt mare amatoare de dulciuri si de zahar, su-urile lor sunt chiar bune (mie mi-au placut cele cu caramel sarat, insa nu au fost in cutia asta). Am mai luat fructe si legume de la Penny si o data ceva produse proaspete de la Cora. Daca va preocupa risipa alimentara si sunteti in orasele in care Bonapp are parteneriate merita sa o instalati si sa vedeti ce oferte apar.

Restul timpului l-am petrecut cu blanoasele mele, Alma adora sa stea cateva minute pe banca cand o scot afara, sa priveasca in jur si sa adulmece aerul, asa ca atunci cand imi permite timpul ii fac placerea asta. Si profit sa-mi trag si eu sufletul.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Eu abia m-am intors din vacanta , ooof , m-a cuprins asa o tristete cand am ajuns in tara , cand iar iau birocratia de la capat , incepe scoala la copii , in fine ... m-am bucurat de soare , plaja , mare , ... si mi-am facut prietene niste pisici care se relaxau fara rusine la umbra sezlongului meu !

    RăspundețiȘtergere