7 intr-o saptamana #414

24.9.23

Am avut o saptamana plina, dar una in care am incercat sa schimb niste lucruri in ceea ce priveste programul meu pentru ca m-au coplesit multe lucruri din ultima perioada si am un sentiment de blocaj care nu imi place deloc. Asa ca am profitat cand am avut putin timp liber si am iesit sa ma plimb, am norocul sa am parcuri aproape de mine si in perioada asta culorile au un joc care imi place mult.

 

Am avut grija sa ma alimentez cum trebuie si pentru mine Sezamo este alegerea de ceva vreme - comand ce am nevoie la preturi super bune, comanda vine la usa cand programez si nu imi bat capul cu timpul, in plus totul e mereu proaspat si stiu ca nu cheltui bani aiurea cum mi se intampla in magazine cand vad nu stiu ce si pun in cos. Pestele de la Fjoru imi place la nebunie - l-am descoperit intr-un colet de PR trimis de ei si de atunci l-am pus in cos de fiecare data cand am dat comanda pe site. Cambula, biban rosu, cod negru - tot ce-am incercat e delicios, nu sunt eu mare amatoare de carne, insa pestele imi place mult de tot.

Tasha (ariciul din poza de mai jos) nu mai vede aproape deloc, insa ii place la nebunie sa stea pe banca cu Alma si am incercat sa-mi fac programul de asa natura incat la pranz sau dupa-amiaza sa le fac placerea astea. Uneori sunt 5 minute, alteori mai multe, pentru ele e placere pura si imi ofera si mie putin timp in liniste.

Incerc, desi uneori e greu, sa nu uit de micile placeri care ma fac sa raman in echilibru, imi place sa ma uit la poze cu animale (cele cu catei sunt preferatele mele), sa intind mana dupa un ruj sau un blush care imi place mult, sa aleg parfumul in functie de cum ma simt in ziua respectiva, sa imi rasfat pielea corpului cu o crema cu miros delicios sau pur si simplu sa savurez niste ciocolata neagra.

Vineri am reusit in sfarsit sa ajung la Videt - aveam nevoie de o pereche noua de ochelari si am avut surpriza placuta sa gasesc in showroom o campanie cu reduceri care mi-a prins tare bine pentru ca lentilele pe care le am eu sunt scumpe. V-am povestit mai multe pe Instagram cand am fost acolo, dar va las aici link daca vreti sa vedeti mai multe detalii - reducerea de care am beneficiat a fost 427 lei si mi-a prins tare bine pentru ca pretul total al ramei + lentilelor premium Essilor a depasit cu mult 1500 lei, o cheltuiala care mi-a dat fiori pe sira spinarii, dar pe care trebuia sa o fac pentru ca am tot amanat-o.

Daca tot am ajuns pe Dorobanti am traversat si m-am dus la Niche Parfumerie pentru ca eram extrem de curioasa sa incerc parfumurile de la Thomas de Monaco si nu am fost dezamagita. Raw Gold era superb, il vad extrem de potrivit pentru un barbat care stie cine e si ce vrea in viata, insa ce mi-a placut mie mult a fost Eau Coeur, un floral lemnos, usor pudrat, incantator si diferit de tot ce-am incercat in ultima vreme. Daca sunteti in Bucuresti sau Timisoara faceti-le o vizita celor de la Niche si incantati-va putin simturile.

Sfarsitul de saptamana a fost cu timp pentru mine, cu o plimbare lunga si cu multe ganduri, dar si cu niste zahar consumat asumat - am primit de la Sezamo o surpriza si am incercat cateva produse pe care eu nu le-as fi luat, dar au ajuns in categoria Favorite si o sa ma tratez din cand in cand cu el. In reelul de aici v-am aratat mai multe, dar vreau sa va fac si cateva recomandari in caz ca sunteti clienti si comandati de la ei.

New York Rolls cu fistic de la Pain Plaisir sunt delicioase si am inteles si eu de ce e nebunia asta cu ele, a fost prima data cand am incercat. Mi-au mai placut mult briosa cu crema de branza si afine, gogoasa Cheesecake (si mie nu imi plac gogosile, dar cele de la ei chiar sunt altceva), dar si foietajul cu nuci pecan si sirop de artar - am gustat din fiecare si pe viitor cand o sa am pofta stiu exact ce sa comand. Croissant comand si eu de la ei din cand in cand si stiam ca sunt delicioase. Am primit si fructe, branza si mai multe feluri de paine, asa ca a fost un mic rasfat culinar sfarsitul asta de saptamana.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu