7 intr-o saptamana #275

18.10.20

 
Saptamana asta a fost una cu suisuri si coborari, una incarcata pana peste cap cu emotii si trairi de toate felurile, cu amanari si anulari, o saptamana care mi-a dat peste cap planurile din perioada urmatoare si care m-a lasat cu multe intrebari. Am reusit sa "fur" 3 zile libere la final de luna si am planificat o evadare la Cluj, mi-am facut tot programul in jurul plecarii ca sa am timp sa ma ocup de tot si dupa ce era totul confirmat si aranjat s-a anulat zborul de intoarcere si a trebuit sa renuntam cu totul pentru ca aveam o fereastra fixa in care ne puteam incadra. Toata situatia asta m-a facut sa ma gandesc la tot ce-am auzit in ultima vreme si incep sa cred ca e posibil sa fim cat de curand blocati din nou, din pacate.

Mi-am facut timp sa gatesc de cateva ori saptamana asta, am facut gogosi low carb, naan bread si alte chestii care ne plac, am incercat si cateva retete noi, cand se raceste vremea imi place mirosul de copt si imi place sa-l simt in casa. Am facut si cateva cumparaturi si am prins o oferta foarte buna la Notino - oferta de care v-am spus si pe canalele de social media: la orice produs Bobbi Brown cumparat (gasiti aici detalii, cred ca inca mai e valabila - intra si mini produsele in categoria asta) se ofera cadou un mini ruj Luxe Lip Color in nuanta Neutral Rose. Rujul are 2,5 grame si are o nuanta superba, varianta full size are 3,8 grame si costa 181 lei. Eu mi-am luat un mini ulei de demachiere pe care am dat 42 de lei, iar astazi inca e transport gratuit la toate comenzile daca vreti sa profitati.

Cei de la Melkior au lansat o colectie noua, Cyber Mood, cu cateva produse pentru ochi. In colectie sunt 3 farduri lichide metalice pentru ochi - le gasiti aici - care arata intr-un mare fel. Eu am primit nuanta Party Girl si este de vis, chiar vreau s-o incerc, desi in perioada asta ma machiez destul de rar. Mi se pare extrem de bun si pretul, chiar m-a surprins placut surpriza primita din partea celor de la Melkior. Am mai primit cateva surprize, insa nu am avut timp de poze si o sa vi le arat pe Instagram zilele urmatoare.

Am dat o comanda pe Elefant in data de 6 octombrie cand au avut promotia cu 50% reducere la carti, insa am putut sa o ridic de-abia pe 15, nu stiu ce s-a intamplat, dar cand v-am spus despre asta pe Stories am primit mai multe mesaje ca nu sunt singura care a patit asta. As fi renuntat la comanda pentru ca este penibil sa astepti atat o comanda, cand toate produsele apar ca fiind in stoc si cu livrare in 1-2 zile, dar mi-am dorit foarte tare sa citesc Te-am iubit deja in visul meu, daca va tenteaza cartea o gasiti aici.  Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine relaxare, multe cani de ceai si liniste pentru ca am simtit ca am nevoie de asta. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Am avut o săptămână grea la serviciu,daca acum a fost destul de lejer programul în care lucram,au avut ei grija sa il faca în așa fel încât să nu mai avem timp nici sa bem apă în afara pauzelor,de plecam cu totii de parca am fi lucrat 12 ore,nu 7.In fine...ma bucur de cei mici când ajung acasă și asta ma face sa uit de tot.In weekend am dat o fuga pana la ai mei la Pitești,iar azi mâncare și puțin la cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca nu ai mai putut pleca la Cluj ,si da e posibil sa intram iar in izolare . Eu saptamana care a trecut am facut curatenie ,spalat perdele ,geamuri ,covoare tot am rascolit toata casa ...si cam atat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e, incerc sa nu ma mai gandesc la ce n-a iesit. Sa ai zile usoare!

      Ștergere