7 intr-o saptamana #238

17.11.19


In ultimele saptamani am avut acelasi sentiment de cate ori am inceput sa scriu postarea asta saptamanala: cand o sa mai zic si eu ca am avut o saptamana linistita? Nu mi se intampla lucruri grave, ci doar un stres continuu si multe probleme care mai de care de-a dreptul penibile care ma lasa fara cuvinte de cate ori apar in calea mea. Parca in fiecare zi apare ceva care imi da planurile peste cap si nici unul dintre motive nu are vreo legatura directa cu mine, dar cumva ma afecteaza si mi s-a intamplat de multe ori sa simt in ultimele zile ca ma invart aiurea in cerc.

Nu prea am avut mult timp pentru mine si chiar am dus dorul clipelor de liniste si rasfat, asa ca m-am consolat cu multe cesti de ceai, cu produsele hidratante pentru ten (s-a racit vremea si in Bucuresti si tenul meu a reactionat imediat) si cu cateva arome noi de care o sa va povestesc mai multe cat de curand. Pentru moment am renuntat la ce planuri aveam in perioada urmatoare si o sa ma adaptez pe parcurs la ce vine. Intentionam sa plec in primele zile din decembrie la Viena, la Targul de Craciun, insa nu o sa imi iasa si asta mi-a dat un sentiment de frustrare care nu prea imi place. 

Daca ma urmariti pe Instagram si va uitati la ce postez pe Stories ati vazut ca in ultimele saptamani am folosit o multime de plasturi pentru durere/ relaxare/ picioare obosite. Am tras foarte tare la sala si am simtit din plin si schimbarile de temperatura, asa ca prefer sa ma ajut atat cat pot. Ultimii pe care i-am incercat sunt de la Laboratoarele Fiterman si ii gasiti in farmacii - am si primit cativa, dar i-am si cumparat din Farmacia Tei pentru ca la finalul zilei ma ajuta sa imi relaxez musculatura si sa imi calmeaza durerile. 

Mi-am ajutat corpul cu vitamine si MSM in perioada asta pentru ca am avut nevoie si chiar daca in bucatarie nu am reusit sa petrec mult timp, am incercat sa imi pastrez stilul de alimentatie si salatele reci cu quinoa/ orez m-au salvat in multe zile. Vineri m-am uitat pe siteuri ce oferte sunt de Black Friday si v-am spus pe Facebook ca nu inteleg de ce romanii sunt ei cu mot si inventeaza o zi de cumparaturi cand data oficiala este 29 noiembrie. Am plasat doar doua comenzi on-line pe Vegis (chiar au avut reduceri bune si mie imi trebuiau niste chestii de la ei si am profitat - pana diseara inca puteti sa profitati de oferta, detalii aici - v-am aratat pe Stories mai devreme ce am comandat eu pentru ca am si primit comanda) si Libris (am luat cateva carti si niste ceaiuri).

Vineri seara am fost prin magazine si am ajuns sa ridic si o comanda de pe Notino - am luat cateva produse de la Uriage pentru ca pielea mea inca se lupta cu dermatita de contact (urmare clara a nebuniei din ultima perioada), dar si capsulele cu vitamina C lansate recent de Elizabeth Arden. La Miniso am gasit un rucsac pentru sala cu 50% reducere si l-am luat si mi-am luat si cateva perechi de ghete si cizme de la CCC si Deichman. La Deichman am dat iar lovitura: am gasit o pereche de cizme cu 75% reducere si o alta de ghete cu 50% - erau ultimele 39 si de-aici reducerea, nu a avut vreo legatura cu Black Friday.

Ieri am incercat sa fac niste poze pentru blog, insa lumina este groaznica si mi-am pierdut timpul aiurea, dar asa se intampla mereu cand soarele nu vrea sa-si arate fata. Am incercat sa dorm mai mult, am citit si m-am relaxat pentru ca aveam nevoie de asta. Saptamana voastra cum a fost?

13 comentarii

  1. Cam asa am simtit si eu saptamana asta, mereu ceva ,,iritant" in peisaj. Ar mai fi targul de la Sibiu, ceva mai aproape, suntem si noi tentati sa ajungem, dar inca nu suntem hotarati. Cred ca e nevoie de odihna serioasa. Si la tine si la mine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie parca in fiecare zi imi mai apare cate o chestie complicata si stau si ma minunez de unde apar toate. E o idee buna asta cu Sibiu, poate o luam si noi in calcul, dar timpul asta ...

      Ștergere
  2. Destul de stresantă, dar mi-am găsit timp și pentru momente de liniște și relaxare. Cea mai bună afacere de BF tot cu cărțile am făcut-o, am mai luat câte ceva ce-mi doream de îmbrăcat și cam atât, nu m-am stresat deloc anul ăsta, de fapt nu speram nici măcar atât să găsesc tentant.
    Aveam și eu în cap o vizită în Viena prin decembrie, dar n-a fost să fie nici la mine, înțeleg sentimentul de frustrare.
    Să ai o săptămână mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat si eu cateva carti de pe Libris, la haine nici nu m-am uitat. M-am uitat pe Vivre dupa o tigaie anume, dar nu era, asa ca am stat potolita. Saptamana frumoasa sa ai si tu!

      Ștergere
  3. Si eu am aceleasi planuri pt inceputul lui decembrie. :) Ar fi fost frumos sa ne intalnim pe acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi fost frumos, dar nu imi iese. N-am mai fost de ceva vreme iarna in Viena, dar asta e. :)

      Ștergere
    2. Eu am fost doar vara, asa ca astept sa ma surprinda :D

      Ștergere
  4. Pe mine ma cam strange timpul, nu stiu cum, dar parca nu-mi mai ajunge.
    Stresul ala prelungit face mult rau. Exista o carte grozava "De ce nu fac zebrele ulcer" scrisa de Sapolsky - explica exact mecanismele stresului prelungit asupra corpului si mintii noastre.
    Deci pe Insta trebuie sa casc ochii si prin stories, aham :)
    Gand bun <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e ceva in aer cu timpul asta, toata lumea se plange de asta. Eu incerc pe Stories sa ofer informatii utile, asa ca daca ai timp si chef cred ca o sa iti placa.

      Zile senine sa ai!

      Ștergere
  5. Nu știu ce să zic dar nici mie nu-mi merge bine nimic,speram la zile mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. nici la mn nu. s liniștite apele..sunt in impas... am o viata aiurea si vreau sa mi. o schimb... dar inca nu. s gata su ju stiu de ce bat pasul pe loc :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De multe ori e greu sa iesi din zona de confort, chiar daca situatia nu e una roz. Probabil ca nu esti inca pregatita.

      Ștergere