Cateva placeri de inceput de aprilie

1.4.19

Am vrut sa termin luna martie cu o postare de genul asta, dar nu s-au aliniat astrele si nici nu am avut timp suficient sa ma organizez mai bine. Imi trec prin maini multe produse, dar multe dintre ele pleaca mai departe pentru ca sunt constienta ca nu am cum sa folosesc atatea produse, dar sunt unele care ma cuceresc de la prima folosire si oricate produse asemanatoare am, tot intind mana dupa ele si imi face o placere deosebita sa le folosesc.

Inca de cand am vazut ca Douglas a adus produsele de la Rituals am tot vrut sa ajung intr-un magazin si sa imi iau ceva pentru ca imi amintesc cu placere de produsele lor din vremea cand ma intorceam cu ele in bagaj cand plecam in vacanta. Mi-am luat spuma de dus The Ritual of Dao cu lotus alb si yi yi ren si-mi place la nebunie, imi da o stare de bine si ma relaxeaza. Daca nu stiti spumele de la ei trebuie sa le incercati - sunt un adevarat rasfat pentru piele.


Am extrem de multe produse pentru buze (chiar daca recent am dat un numar impresionant de rujuri unor persoane apropiate mie) si le schimb mereu, dar am observat ca combinatia asta de 3 produse se tot repeta: creionul de buze Nude la Melkior (il gasiti aici), rujul Spring in Paris si glossul Hydra Lip Booster in nuanta 36 de la Artdeco. Eu iau produsele Artdeco de aici, insa le gasiti si la Douglas daca vreti sa le incercati inainte de a cumpara.


Produsele Cosrx sunt o descoperire recenta pentru mine, am tot citit si vazut pareri bune despre ele, dar nu am apucat sa le incerc pana acum. Am inceput sa folosesc Hydra Power Essence cu acid hialuronic si Clarifying Treatment Toner cu AHA si BHA  (eu le-am cumparat de aici, cred ca se gasesc si la Farmacia Tei produsele Cosrx) de cateva saptamani si imi plac mult de tot. Am mai pus ochii pe cateva produse de la ei si chiar vreau sa mai imi iau cateva in perioada urmatoare.

 
White Tea de la Elizabeth Arden este o iubire mai veche, dar una la care cred ca o sa ma intorc mereu primavara pentru ca imi place la nebunie. E proaspat si simplu, dar in acelasi timp este complex prin combinatia de note: florale, marine, dar si lemnoase, usor pudrate, dar si aromatice. Este un parfum care este perfect pentru perioada asta si daca nu l-ati incercat va sfatuiesc sa o faceti - iar daca il stiti si vreti sa va faceti o bucurie aici gasiti mai multe produse din gama la preturi extrem de bune.


Produsele Artdeco imi plac mult si le-am folosit extrem de des in ultima perioada pentru ca mi-am tot cumparat diverse si am vrut sa vad cum sunt. Nude Foundation (eu am nuanta 70 Vanilla Chiffon) si Perfect Teint Concealer (eu am ales nuanta 5 Light Peach) mi-au placut de la prima folosire si tot intind mana dupa ele - sunt usoare, nu incarca tenul, dau un aspect luminos si arata tare bine. Sunt din ce in ce mai impresionata de produsele lor de machiaj, mai ales ca preturile nu sunt atat de mari.


Voi ce produse folositi cu placere in perioada asta? Ati descoperit ceva ce merita laudat?

2 comentarii

  1. Vreau neaparat sa incerc si eu produsele ArtDeco pentru ca arata extrem de bine. Doar serul de la Farsi cred ca merita cuvinte de lauda in perioada asta. :) La capitolul parfumuri folosesc apa de toaleta Maracuja in editie limitata de la Yves Rocher si Absolute Me de la B.U.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolute Me imi place si mie, l-am tot folosit in ultima perioada. :)

      Ștergere