Produse care mi-au placut in aprilie

30.4.19

Am descoperit multe produse care mi-au placut in luna aprilie, dar am folosit cu multa placere si cateva produse pe care le am de ceva vreme si m-am decis pe final de luna sa va arat cateva dintre ele. Mi-a fost greu sa ma opresc la doar cateva, dar altfel m-as fi intins cu postarea asta mult, asa ca in final am decis ca 6 e un numar potrivit pentru postarea asta din ultima zi de aprilie.

Sunt multe produse care imi plac la nebunie de la Paula's Choice, insa astazi vreau doar sa va reamintesc de Essential Glow Moisturizer SPF30 din gama Defense -  din punctul meu de vedere este cel mai bun produs cu SPF al lor, iar pentru tenul meu normal este exact ceea ce caut: filtre minerale, textura lejera, antioxidanti, niacinamide si vitamina C in formula combinate cu un finish luminos care imi place mult. Celalalt produs de care m-am bucurat din plin luna asta este boosterul cu peptide (azi e ultima zi cand puteti sa-l achizitionati cu 10% reducere) care ajuta mult la diminuarea liniilor fine si la fermitate.


Iroha este un brand pe care l-am descoperit intamplator pe Notino si am cumparat cateva produse din curiozitate, iar plasturii din hidrogel cu vitamina C pentru zona ochilor m-au cucerit de la prima folosire. Fiind din hidrogel adera perfect pe piele si nu se misca, pot si utilizati chiar si atunci cand muncesc, iar ceea ce imi place la nebunie este formula - pe langa vitamina C contin si retinol si niacinamide (formula are si o cantitate mica de parfum undeva pe final de lista, insa ochii mei sensibili nu au fost deloc deranjati de aspectul asta), iar efectul este unul care imi place mult de tot: zona de sub ochi ramane luminoasa si hidratata si arata mult mai bine. Produsul il gasiti aici si merita din plin - 3 seturi a cate 2 plasturi sunt 46 de lei.

Face and Body Foundation de la MAC nu este o noutate, insa am uitat de el in ultima perioada, asa ca a fost o redescoperire pentru mine. Are o formula lejera, acoperire mica si un finish satinat care mie imi plac mult pentru ca nu am cine stie ce probleme de acoperit, ci mai degraba caut un fond de ten care sa arate natural, sa uniformizeze nuanta tenului si sa ii ofera un aspect cat mai luminos si sanatos.


7 Days Volume In-Shower Treatment din gama Luxurious Volume de la John Frieda a fost cumparat impulsiv de pe Notino - il gasiti aici. Mi-au placut samponul si balsamul din gama asta si am avut de cateva ori si un spray bun pentru volum la radacina, asa ca am fost curioasa sa incerc si produsul asta si ma bucur mult ca l-am luat. Face exact ceea ce promite: ofera parului volum de durata fara a-l incarca. Se foloseste pe parul umed la dus, dupa care se clateste, iar parul capata un volum considerabil. Eu am par destul de des, insa fiind lung isi pierde din volum si am incercat multe produse care sa ma ajute cu asta, insa produsul asta m-a convins de la prima folosire.

Ultimul produs de care vreau sa va spun stiu sigur ca a mai aparut pe blog - este vorba de Purifying Clay Wash din gama Himalayan Charcoal de la The Body Shop. Mi-a placut de cand am inceput sa-l folosesc, dar luna asta l-am apreciat si mai mult. In urma antrenamentelor de la sala am transpirat extrem de mult si tenul meu n-a fost in cea mai buna forma, dar gelul asta de curatare cu argila m-a ajutat sa tin sub control sebumul si sa va bucur de un ten curat si luminos.


Voua ce produse v-au placut mult in luna aprilie?

Trimiteți un comentariu