Gama Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia de la Garnier

26.4.19

Cred ca asta e prima gama Botanic Therapy de la Garnier pe care o incerc, nu-mi amintesc sa mai fi folosit in trecut produse de par de la ei. Am primit produsele astea in urma cu ceva vreme si le-am incercat din curiozitate pentru ca mie nu-mi place mirosul de cocos, insa gama asta chiar imi place iar combinatia de lapte de cocos si aroma nucilor de macadamia face ca mirosul sa imi placa si nu sa imi displaca cum se intampla de obicei cu produsele cu aroma de cocos.


Ingredientele de baza ale gamei - asa cum sugereaza si numele - sunt laptele de cocos, bogat in uleiuri si cu efect de hidratare si netezire si nucile de macadamia care fac parul matasos si extrem de placut la atingere, fara a-l incarca. Produsele au preturi accesibile si se gasesc in multe magazine, iar daca aveti parul uscat si lipsit de vitalitate merita sa le incercati.

Produsele nu contin parabeni si au ambalaje reciclabile, iar mie chiar imi place aspectul lor. Gama asta mi se pare ca arata mult mai bine decat celelalte variante Botanic Therapy si imi place sa o vad in baie atunci cand ma duc sa ma spal. Produsele sunt usor de folosit si practice, iar asta m-a facut sa le folosesc des in ultimele doua luni, desi n-as fi crezut asta cand le-am primit.

Samponul si balsamul fac exact ceea ce promit: curata si hidrateaza parul, insa masca mi se pare cel mai bun produs din gama asta - hidrateaza in profunzime si lasa parul matasos, neted si cu o stralucire extrem de interesanta. Mirosul se mentine in par cateva zile, insa nu este puternic, ci extrem de placut. Masca poate fi folosita intr-o cantitate mica si pe parul uscat pentru a netezi firele rebele sau pe post de tratament leave-in pentru varfurile uscate.


Ati incercat gama asta pentru par de la Garnier? Cum vi se par produsele?

Trimiteți un comentariu