Gama Bio de la Garnier

8.4.19

Garnier isi mareste gama de ingrijire pentru ten cu o noua gama organica, Garnier Bio, certificata Ecocert si realizata in urma parteneriatului cu GoodPlanet Foundation. Proiectul se va intinde pe 3 ani si isi propune sa ajute fermierii din zona Sein-Normandy din Franta, dar si sa reduca consumul de energie, apa si pesticide. Ingredientele gamei sunt lavanda, lemongrass, argan si cimbru, toate produsele sunt vegane.

Notino are deja disponibile pe site 6 din cele 11 produsele din gama asta, iar preturile sunt mai mult decat accesibile, fiind cuprinse intre 20 si 41 de lei. Gama Garnier Bio mai contine cateva produse (apa micelara, crema pentru ochi, un mist, burete konjac pentru curatat tenul si un rescue balm) care par interesante, este posibil pe viitor sa fie si astea disponibile la noi. Ambalajele sunt reciclabile si sunt realizate din materiale reciclate, mi se pare ca au facut o treaba foarte buna cu ambalajele si designul gamei.


Intrucat produsele sunt noi si stiu ca multora dintre voi va place brandul Garnier m-am gandit sa va spun un pic despre produse si sa impartasesc cateva prime impresii daca tot am avut ocazia sa le incerc si sa imi fac o parere. Cand vine vorba de ingrijirea tenului totul tine de preferinte, iar eu stiu foarte bine cat de diferite suntem si cat de personale sunt alegerile.

Lavandin Glow Facial Oil este un ulei uscat cu o formula imbogatita cu ulei de argan si vitamina E si daca va plac produsele ce contin uleiuri esentiale cred ca o sa va placa. Intra imediat in piele, nu miroase foarte puternic si lasa pielea hidratata si cu efect dewy extrem de interesant. Pipeta este extrem de practica si daca aveti un fond de ten cu o formula prea mata puteti adauga o picatura si sa il transformati.

Lavandin Anti Age Day Cream este ambalata in borcan si are o textura matasoasa, iar formula este imbogatita cu ulei organic de argan si vitamina E. Mirosul nu este puternic si poate fi combinata cu cateva picaturi de ulei pentru a hidrata in profunzime pielea. Se simte placuta pe piele, iar efectul este unul de netezire si luminozitate.


Cele doua produse hidratante: Argan Nourishing Moisturizer (cu ulei de argan, aloe vera si acid hialuronic) pentru ten uscat si Lemongrass Balancing Moisturizer (cu aloe vera, ulei de lemongrass si glicerina) pentru ten normal si mixt sunt ambalate la tub si eu prefer tipul asta de ambalaj. Ambele formule contin alcool, iar texturile sunt diferite - crema pentru ten uscat si gel pentru ten normal si mixt. Varianta cu lemongrass are un miros despre de puternic care se mentine, din punctul meu de vedere cea cu argan este mult mai placuta si lasa pielea hidratata si cu o senzatie de prospetime.


Lemongrass Detox Gel Wash este un gel de curatare care mi se pare extrem de potrivit pentru curatarea de dimineata pentru ca are un miros proaspat care trezeste simturile, dar poate fi folosit si seara pentru a indeparta mizeria de pe ten, dar si urmele de machiaj. Purifying Thyme Perfecting Toner contine in formula ulei esential de cimbru, dar si alcool, si este mult mai potrivit unui ten mixt sau gras pentru ca are un efect matifiant.


Cum vi se pare gama Bio de la Garnier? Va tenteaza vreunul dintre produse? Ati incercat deja gama?

4 comentarii

  1. inainte foloseam garnier am schimbat cu l'oreal. nu se stie cand ma intorc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta gama asta de la Garnier :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima perioada sunt multe schimbari pe partea asta de skincare, eu chiar astept cu interes sa vad ce mai apare.

      Ștergere