2 arome interesante de la Bath & Body Works

5.4.19

Cand vine caldura caut variante cand mai usoare de parfum, insa nu sunt dispusa sa renunt la aromele mai misterioase si calde care imi plac atat de mult. Nu duc lipsa de parfumuri, insa asta nu inseamna ca nu sunt curioasa sau ca nu-mi doresc sa mai incerc si altceva. Am avut un voucher pe Notino si m-am gandit ca e momentul perfect sa-mi satisfac curiozitatea si sa ma rasfat cu doua arome de la Bath&Body Works pe care pusesem ochii de mult. 

Ambele mele alegeri au fost blind buy pentru ca nu le-am incercat inainte, insa stiu foarte bine ce-mi place si ce note ma atrag, asa ca n-am dat gres si imi plac ambele. Aroma mea preferata de la Bath & Body Works este Warm Vanilla Sugar, insa este potrivita pentru perioada rece si eu cautam ceva pentru primavara si vara. Aici gasiti toate produsele disponibile pe Notino si unele au preturi extrem de bune pentru ca sunt in lichidare de stoc.


Lovely Dreamer mi-a atras atentia inca de anul trecut cand s-a lansat, asa ca am profitat si am pus in cos: lotiunea de corp, sprayul parfumat si apa de parfum la 7 ml (am crezut ca este tip roller ball, dar are pulverizator si asta imi place mult). Imi place combinatia de culori si chiar cred ca este perfecta pentru a transmite exact ceea ce trebuie: totul este posibil, trebuie doar sa crezi.

Mirosul este de vis, o combinatie de note florale si lemnoase cu accente de mosc care mie imi place la nebunie. Nu este un parfum complicat, notele de varf sunt date de bergamota, notele de mijloc sunt date de iris, iar baza este mosc si lemn alb. Dar cumva, intr-un mod magic, reusesc sa se combine perfect si sa creeze un parfum lemnos, usor pudrat, dar proaspat si senzual.

Lotiunea pentru corp este extrem de placuta si se simte minunat pe piele, daca cautati ceva mai special si care sa nu va omoare bugetul chiar va recomand sa o incercati, mai ales daca stiti ca avem gusturi similare la parfumuri. O gasiti aici alaturi de celelalte produse din colectia asta - pe mine ma tenteaza sa imi iau si gelul de sus si crema de corp pentru ca aroma mi se pare fascinanta si o vad perfecta pentru serile de primavara/ vara.


Cealalta aroma care era pe lista mea este In the Sun, care din pacate a fost scoasa din productie, asa ca am profitat si mi-am luat sprayul parfumat si parfumul la 7 ml. Este la lichidare de stoc pe Notino si aici puteti sa vedeti ce produse mai sunt disponibile din gama asta. Motivul pentru care am vrut sa incerc In the Sun este pentru ca am citit cateva pareri ca seamana cu Bronze Goddess de la Estee Lauder.

Extrasul de portocala amara, lemnul de santal si petalele de flori de portocal se combina cu neroli pentru a crea un parfum floral, cald si reconfortant care te duce cu gandul la libertate si stare de bine. Este extrem de interesant, fara a fi complicat, dar are o senzualitate care imi place mult, iar accentele usor picante ii dau profunzime.


Parfumurile astea la 7 ml de la Bath & Body Works sunt perfecte pentru geanta, chiar daca din punct de vedere al pretului nu sunt cele mai competitive. Costa intre 59 si 61 de lei si sunt acum 9 variante disponibile pe Notino - le puteti vedea aici. Pe mine ma mai tenteaza At the Beach si Magic In The Air, iar ceea ce imi place este ca se pot combina usor intre ele pentru a crea un parfum unic, lucru care mie imi cam place.


Ati incercat produsele de la Bath&Body Works? Cum vi se par? Aveti o aroma preferata?

Trimiteți un comentariu