7 intr-o saptamana #212

27.4.19


Am ales sa postez astazi in loc de maine pentru ca vreau doar sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la nimic altceva decat la starea mea de bine si oamenii dragi mie. M-am bucurat astazi de aer liber si de linistea din Bucuresti, am facut niste lucruri pe care le fac in fiecare an inainte de sarbatoarea asta, mi-am linistit sufletul si m-am gandit la ce conteaza si face diferenta, la ce e important pentru mine si la ce vreau sa fac in perioada urmatoare. Flori, multe cani de ceai, momente de pauza si stare de bine - cam asta a fost saptamana asta printre munca si alte "obligatii".

Am primit cateva lucruri care m-au facut sa zambesc si pe care am de gand sa le folosesc in perioada urmatoare. Elmiplant mi-a trimis 3 produse care sa ma ajute dupa mini vacanta de Paste si crema depilatoare in-shower mi se pare extrem de interesanta pentru ca actioneaza in doar 2 minute, dar vreau sa incerc si celelalte produse pentru ca nu le stiu. Nivea mi-a trimis un kit de calatorie cu cateva mini produse si o harta razuibila, iar de la o prietena am primit patchurile pentru ochi cu retinol si peptide de la Patchology pe care de-abia astept sa le incerc.

M-am machiat destul de rar in ultima perioada, dar am incercat sa folosesc alte produse decat cele dupa care intind de obicei mana si mi-am reamintit de cateva care imi plac mult, dar pe care le-am cam uitat. Am dat zilele trecute o comanda pe Notino si mi-am cumparat cateva produse noi, dar o sa vi le arat cand primesc coletul pentru ca sunt accesibile si ma astept sa fie bune pentru ca am citit pareri bune despre ele.

Daca ma cititi de ceva vreme stiti ca imi place la nebunie Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula's Choice, retinolul este printre ingredientele mele preferate, iar produsul asta de la ei e de vis. Asa ca vreau sa va spun ca acum exista si in varianta mostra si daca va luati ceva de pe site si vreti sa-l incercati profitati pentru ca eu n-am gasit pana acum un alt produs cu retinol care sa se ridice la nivelul acestuia.

Bratara argintie de la Ducett imi place la nebunie si v-am aratat-o de multe ori pe blog si pe Instagram, ma gandeam de ceva vreme ca as vrea si o varianta rose gold, iar cineva mi-a "citit" gandurile si am primit astazi una cadou si m-am bucurat mult. Are trei charmuri (doua inimi, un lacat si cuvantul "love") si imi place mult, de-abia astept s-o port. Am vazut ca acum au si niste variante pe negru care mi se par extrem de interesante.

Va doresc zilele fericite cu pace si bucurie in suflet, sa petreceti clipe frumoase alaturi de oamenii dragi inimii voastre si sa va bucurati de fiecare moment! Paste fericit!

2 comentarii

  1. Azi am folosit si eu skin perfect de la Seventeen si imi place la fel de mult doar ca nu-l port foarte des . Bratara e super cute . Vad si un sapun de la Elmiplant, varianta cu merisor si fructul pasiunii este preferata mea :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am mai purtat fondul de ten asa des, dar imi place mult.

      Ștergere