7 intr-o saptamana #209

7.4.19


Saptamana asta a fost o provocare pentru mine din toate punctele de vedere si a adus cu ea cateva noi inceputuri, insa nu vreau inca sa povestesc ceva despre asta, dar vreau sa va amintesc ca numai facand schimbari putem evolua si singurul mod in care poti sa depasesti obstacolele - de orice fel ar fi ele - este sa le infrunti direct, sa iesi din zona de confort si sa ai incredere ca poti. Asa ca bratara cu mesajul "follow your dreams" mi-a adus un mare zambet pe chip pentru ca se potriveste perfect cu perioada asta din viata mea.

Miercuri am ajuns in Baneasa la relansarea magazinului Douglas care a capatat o noua infatisare, mie imi place la nebunie - totul a fost gandit pentru a putea avea acces mai usor la produse si exista o multime de noutati in magazin. Au adus produse de la The Ordinary si Mario Badescu, dar si branduri asiatice precum Neogen, insa si pe partea de machiaj au multe noutati: produse Amber Valetta, By Terry, Bobbi Brown (si din luna mai urmeaza si MAC) si Eisenberg (care acum lanseaza global linia de machiaj), Daca aveti drum in Baneasa faceti-le o vizita si rezervati-va ceva timp sa va rasfatati simturile.

Am primit de la Gerovital gama cu keratina Tratament Expert pentru par, gama ce a primit ambalaje noi in primavara asta. Produsele par extrem de interesante si chiar vreau sa le incerc, insa am multe incepute acum asa ca va mai dura. Si de la evenimentul Douglas m-am intors cu cateva noutati pe care de-abia astept sa le incerc, miniatura de Baume de Rose de la By Terry mi se pare extrem de draguta.

Nu m-am machiat decat rar saptamana asta si am ales produse rapide si sigure, iar fondul de ten Indefectible Sculpt de la L'Oreal (l-am luat de aici cu doar 20 lei) imi place mult de tot in zilele cand vreau o acoperire usoara si un finish luminos. Nu sunt eu mare fana a produselor de machiaj L'Oreal (imi plac rimelurile si gama Infallible Pro-Glow care nu se gaseste la noi), dar parca acum sunt un pic curioasa sa incerc si alte produse de la ei.

Sfarsitul de saptamana n-a fost chiar numai relaxare pentru ca am avut de munca si a trebuit sa termin niste chestii urgente, dar m-am bucurat de noua mea geanta cu tigru de la Dogo (cei de la Vivre au avut o campanie acum cateva saptamani - inca mai gasiti aici cateva produse). Este lucrata manual din piele ecologica, iar vopselurile folosite sunt fara solventi. Eu mai am de la ei si o pereche de tenisi cu dalmatieni si clar mai vreau si altele. 

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. a fost mare parte la fel de rutinata,a inceput luni cu vizita obligatorie la endocrinolog,dupa am gatit,am si spalat saptamana asta...am.avut zile can dmi.a fost rau de la fiere si cred ca un pic de raceala..o saptamana normala 😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca asta a fost mai buna si ai uitat de cea trecuta. :)

      Ștergere