Douglas Collection Privee Happy Juice

19.4.19

Anul trecut pe vremea asta faceam cunostinta cu Collection Privee de la Douglas si descopeream Funky Flower, o aroma floral fructata cu iz tropical pe care inca o port in zilele cand vreau ceva usor si care sa ma binedispuna. Sunt 7 arome in gama asta si vin in doua variante de gramaj: 15 ml care costa 39 de lei si 50 ml care costa 89 lei.

Gamele proprii Douglas ma surprind in mod placut de fiecare data si asa s-a intamplat si cu colectia asta de parfumuri. Imi plac ambalajele si mi se pare ca transmit o energie si veselie care se potrivesc extrem de bine cu apele de toaleta. Vreau sa mai incerc Woody Mirage si Spicy Charm, doua arome mai senzuale, din Collection Privee.


Insa astazi vreau sa va povestesc despre Happy Juice, un parfum floral si romantic, care mi-a placut de la prima mirosire. Este un parfum usor si vesel, perfect pentru primavara si vara si o sa il port des in perioada urmatoare. Notele de varf sunt date de mandarina, mar si migdala, notele de mijloc sunt florale: trandafir, flori de portocal si violeta, iar baza este una mai senzuala si profunda: lemn de santal, mosc alb si patchouli.

Happy Juice este floral si vesel, usor pudrat si fructat, cu accente lemnoase si citrice, este o combinatie proaspata si feminina, cu o anuma senzualitate care ii da o noua de mister. Numele mi se pare extrem de inspirat pentru ca aroma asta chiar da o stare de bine si te face sa zambesti. Nu este un parfum pretentios, ci unul pe care il simti aproape si care te incalzeste exact atunci cand trebuie.


Ati incercat parfumurile Collection Privee de la Douglas? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu