3D Hydra Gloss de la Kiko Milano

3.4.19

Imi plac rujurile, dar glossurile vor ramane intotdeauna mai aproape de sufletul meu si asta e un lucru pe care il stiu de multa vreme. 3D Hydra Gloss de la Kiko Milano este printre preferatele mele, insa nu am insistat mult asupra lui pentru ca stiam ca multe dintre voi evitati cumparaturile din afara tarii. Insa cum cei de la Elefant au adus produse Kiko si au preturi foarte bune e momentul sa va povestesc despre glossurile astea pentru ca mie imi plac mult. Gasiti aici toate produsele Kiko Milano si chiar merita sa le incercati pentru ca preturile sunt bune.


3D Hydra Lipgloss are un ambalaj elegant care mie imi place mult si este un produs care a fost gandit pentru a facilita aplicarea si a oferi exact efectul dorit. Este un gloss hidratant ce contine extract Bidens (studiile clinice au demonstrat ca la o ora dupa aplicare hidratarea creste cu 23%) si are o textura usoara, hidratanta si deloc lipicioasa. Este disponibil in 30 de nuante si are diverse finishuri, asa ca daca va tenteaza sigur gasiti ceva pe placul vostru intre optiunile disponibile.

Eu am 3 nuante: 03 Pearly Apricot, 17 Pearly Mauve si 19 Cream Cashmere, primele doua le-am luat de pe Elefant, iar ultimul l-am luat in urma cu ceva vreme de pe siteul oficial Kiko Milano. Pe siteul oficial se oferta transport gratuit pentru comenzile de peste 60 euro, eu am comandat de cateva ori de la ei si totul a fost ok. Mie imi plac produsele de buze de la ei, sunt cateva rujuri extrem de bune pe care le folosesc des, insa am descoperit si cateva produse de machiaj pentru ten care imi plac mult - cele pe care vi le-am aratat in postarea de aici.

Dar sa revin la 3D Hydra Gloss si motivele pentru care recomand produsul asta: formula usoara si hidratanta, deloc lipicoasa, pigmentatie foarte buna, aplicator extrem de misto, varietate de culori, placerea de a folosi produsul asta, rezistenta pe buze si pretul (imi aminteste de produse mult mai scumpe pe care le-am folosit de-a lungul timpului). O sa las pozele de mai jos sa spuna mai departe povestea intrucat eu am scris cam tot ce-am avut in minte.


Ati incercat glossurile 3D Hydra de la Kiko Milano? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Până și pe mine mă tentează, deși eu nu port gloss. :)) Dar îmi plac rău ambalajele, iar Pearly Apricot pare super drăguț.

    RăspundețiȘtergere