7 intr-o saptamana #210

14.4.19


Am terminat saptamana asta cu multe zambete si cu o stare de implinire si nu pentru ca mi s-a intamplat ceva nemaipomenit, ci pentru ca simt ca sunt unde trebuie, cu cine trebuie si mi-e bine. Sunt obosita, ma arde fiecare muschi din corp, fiecare zi e o noua provocare pentru mine si mai urmeaza multe alte schimbari, dar simt ca in sfarsit lucrurile incep sa ia o forma si asta imi place mult de tot si-mi da o forta si o energie de care mi-a fost dor.

Am primit cateva cadouri saptamana asta si cerceii cu stele mi-au placut mult de tot pentru ca imi amintesc de o varianta tanara si salbatica a mea. A fost o perioada in viata mea cand purtam numai cercei lungi, insa a trecut mult timp de atunci. A trebuie sa fac niste schimbari in alimentatia mea, nu ma refer la stilul de a manca, ci la faptul ca trebuie sa elimin niste alimente in urma analizei de care va spuneam acum ceva vreme si asta ma provoaca sa combin alimentele intr-un alt mod. Poate o sa va povestesc candva mai multe despre asta.

Joi am ajuns la Bali Temple Wellness & Spa in Cartierul Francez la invitatia delor de la desprespa.ro si, in ciuda ploii si a vremii urate de afara, am reusit sa ma relaxez, am gustat cateva preparate balineze si am incercat un masaj care mi-a placut mult. Locatia este una deosebita, simti ca te rupi total de lumea exterioara si intentionez sa le fac o noua vizita cat de curand pentru ca vreau sa incerc Foot Flower Detox Ritual si inca un masaj. O sa va povestesc si voua mai multe despre experienta asta pentru ca masajul de joi a fost diferit de tot ce-am incercat eu pana acum.

Vineri m-am plimbat putin prin Mega Mall pentru ca am avut de cumparat niste lucruri si am dat peste Karaca, un nou magazin pentru casa. Brandul este turcesc si este nou doar pe piata din Romania - au mai deschis un alt magazin si in Afi, daca e mai aproape de voi. Nu am iesit cu mana goala din magazin pentru ca aveau cateva promotii bune, insa nu va arat ce-am luat pentru ca sunt niste cadouri si nu vreau sa stric surpriza.

Din DM am iesit cu cateva produse: un pachet de servetele demachiante Balea (au acid salicilic si nu contin alcool - eu le-am luat pentru geanta de la sala pentru ca de la transpiratie pielea mea da semne de revolta), un spray pentru fixarea machiajului de la Trend It Up (nu are nici asta alcool si a fost in jur de 21 de lei), si doua masti cu acid hialuronic de la Balea si Elmiplant. Am trecut si pe la Miniso si mi-am luat un set de 4 mini buretei pentru machiaj - a fost 17 sau 18 lei setul, eu mai am bureti de la ei si sunt ok.

Sfarsitul de saptamana a venit cu liniste, relaxare si trandaveala pana tarziu in pat pentru ca aveam nevoie de asta si mi-a prins tare bine. Urmeaza o perioada aglomerata pentru mine si mi-am si stabilit singura niste chestii pe care vreau sa le fac, asa ca incerc sa imi conserv cat mai bine energia si sa ma concentrez doar pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine. Zilele voastre cum au fost?

2 comentarii