Rujurile lichide transformatoare Wow de la Pupa Milano

10.4.19

Pupa Milano a lansat Wow Lipstick, rujuri lichide mate care se transforma in doar cateva miscari si eu de-abia am asteptat sa va povestesc despre ele. Pe mine m-au cucerit din prima, atat datorita aspectului, cat si culorilor. Pretul lor normal este 53 lei, daca va plac rujurile metalice si cele cu un look special si indraznet trebuie sa le incercati.


Wow Lipstick vine in 12 nuante (aici puteti sa vedeti toate nuantele, dar si videourile campaniei care arata perfect ce face rujul asta - mult mai bine decat as putea sa o fac eu), iar eu am primit 7 dintre ele: 002 - Find Your Way, 004 - Follow Me, 007 - It's My Passion, 008 - You're My Queen, 010 - Don't Be Shy, 011 - I Want To Dare si 012 - You Can't Judge Me. Toate nuantele arata intr-un mare fel, iar eu vreau sa ajung intr-un magazin de-al lor sa incerc si nuanta 001 - Marry Me Everyday.

Imi place mult ambalajul acestei game, iar aplicatorul face totul extrem de usor si rapid. Rujurile au o textura fina si imediat dupa aplicare finishul este metalic-mat. Dupa ce se usuca pe buze, prin doar cateva apasari ale buzelor (atentie sa nu va frecati buzele pentru ca se va sterge rujul) rujul se transforma intr-unul glitter, extrem de interesant si cu un aspect care atrage atentia - perlele microreflectorizante dau un efect sclipicios.


Nuanta mea preferata dintre cele pe care le-am primit este 002 Find Your Way, care mi se pare si cea mai purtabila - merge chiar si ziua, daca restul machiajului nu este unul foarte puternic. Formula este una extrem de placuta pe buze si chiar cred ca merita sa incercati rujurile astea daca va plac finishurile mai speciale. Am incercat sa va arat transformarea pe mana pentru ca asta e tot ce-am putut cu lumina pe care o am (se anvelopeaza blocul la mine si toata fatada blocului este acoperita de schele, asa ca trebuie sa ma descurc cum pot).


Ati incercat rujurile astea noi de la Pupa Milano? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Am comandat nuanța 03. Încă nu a sosit coletul. Sunt frf curioasă!💄❤ Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-au atras atentia, in mod deosebit, 007 - It's My Passion, 008 - You're My Queen :D Poate reusesc sa ajuns si eu in magazin sa le testez :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa iti placa sigur, mi se pare ca au facut treaba buna de tot cu rujurile astea.

      Ștergere
  3. nu le.am incercat dar sunt suuper super wow 😍😍 si ca design si culorile si ideea cu sclipiciul 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am incercat inca dar ma tenteaza rau de tot Merry me everyday si It s my passion.

    RăspundețiȘtergere