2 produse pentru ochi de la Apivita

24.4.19

Am primit in urma cu ceva vreme doua produse pentru zona ochilor de la Apivita si le-am folosit in ultimele saptamani, asa ca astazi m-am gandit sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca stiu ca si voua va plac produsele Apivita si mereu imi puneti intrebari sau imi recomandati cate un produs care v-a placut. Mie imi plac mult produsele cu SPF de la ei, dar si mastile pentru ten si exfoliantul cu caise sunt produse pe care le folosesc des.


Gentle Eye Make-up Remover este un lapte demachiant pentru zona ochilor si formula are ingrediente naturale in proportie de 99%, fiind recomandat pentru ochii sensibili pentru ca este bland si are un efect calmant. La fel ca si in cazul celorlalte produse, Apivita foloseste apa infuzata cu trei tipuri de ceai din muntii Greciei. Si daca tot am zis de apa infuzata mi-am amintit si de Greek Mountain Tea Face Water, un alt produs de la ei care imi place mult si pe care l-am avut de mai multe ori.

Formula demachiantului pentru ochi contine ulei de migdale si ulei de masline, miere, tei si panthenol si nu contine alcool, asa ca eu am fost extrem de curioasa sa-l incerc si sa vad cum e. Imi place sa-l folosesc in zilele cand nu aplic multe produse de machiaj in zona ochilor pentru ca este un produs care nu face fata rimelului waterproof. Este bland si aluneca extrem de usor pe zona ochilor, fara a lasa o pelicula uleioasa.


5-Action Eye Serum este primul produs de ingrijire Apivita dedicat zonei ochilor pe care il incerc - stiu ca mai au cateva creme pentru zona ochilor in portofoliu, insa nu am incercat nici una dintre ele pana acum. Serul asta cu crin de apa nu are alcool si nici parfum si promite ca actioneaza asupra ridurilor, semnelor de oboseala si a cearcanelor inchise la culoare, dar si ca ajuta cu hidratarea si fermitatea in zona ochilor.

Formula contine mai multe tipuri de ulei (masline, jojoba si struguri), acid hialuronic, miere, aloe, propolis, panthenol si un complex de cupru si are proprietati antioxidante si hidratante. Textura este una lejera si intra imediat in piele, poate fi folosit singur pentru zona ochilor sau inainte de a aplica o crema daca aveti zona extrem de uscata.


Folositi produsele de la Apivita? Cum vi se par? Va plac? Aveti vreun produs preferat de la ei?

Trimiteți un comentariu