Unlimited Mascara de la L'Oreal

22.4.19

Nu cred ca mai este o noutate pentru voi ca imi plac rimelurile de la L'Oreal, v-am spus asta de foarte multe ori de-a lungul anilor si mi se pare ca dau clasa multor branduri cu pretentii atunci cand vine vorba de rimeluri. Inca imi place Miss Manga mult si mai sunt cateva variante pe care le-as folosi oricand cu drag, insa ultima mea descoperire si placere o reprezinta Unlimited Mascara. Mi-a atras atentia inca de cand s-a lansat, asa ca am vrut sa vad cum e.
 

Am atat varianta normala, cat si pe cea waterproof si pe amandoua le-am luat de pe Notino. Varianta neagra este cea normala si costa 37 lei, iar varianta in tub albastru este waterproof si costa 49 lei, ambele produse au 7,4 ml. Cei de la L'Oreal Paris au facut o treaba extrem de buna cu acest rimel si mi se pare ca face exact ceea ce promite: defineste, alungeste, curbeaza si da volum genelor, fara a le incarca. Varianta normala o am de ceva vreme, iar cea waterproof e o achizitie mai recenta.

Formula imi place mult, este exact ceea ce trebuie sa fie (cremoasa - nici prea lichida si nici prea densa) si ochii mei sensibili o tolereaza extrem de bine, lucru pe care l-am apreciat intotdeauna la rimelurile L'Oreal. Nu lipeste genele, nu curge, nu incarca excesiv, reuseste sa faca tot ceea ce imi doresc eu de la un rimel si asta fara mare efort. Demachierea variantei normale se face extrem de usor cu un demachiant bifazic bun, in timp ce varianta waterproof se indeparteaza repede cu apa calduta.

Peria cu pozitionare dubla mi-a atras atentia de la inceput si imi place mult de tot cum faciliteaza folosirea produsului: pozitionata drept alungeste si da volum, iar pozitionata inclinat curbeaza si defineste, reusind sa "prinda" si cele mai mici gene. Este un rimel extrem de usor de folosit si care face tot ceea ce promite, iar pretul mi se pare extrem de bun pentru ceea ce ofera.


M-ati tot intrebat pe Instagram cand vedeati rimelul asta in poze cum e, asa ca sper ca reviewul asta sa va fie de folos si sa va ajute sa va decideti daca doriti sa incercati produsul asta.  Mie imi place mult si ma bucur ca am avut curiozitatea sa-l cumpar si sa-l incerc pentru ca merita din plin.

Ati incercat Unlimited Mascara? Cum vi se pare? Va plac rimelurile de la L'Oreal Paris?

Trimiteți un comentariu