7 intr-o saptamana #208

31.3.19


Nu vreau sa descriu saptamana asta in cuvinte pentru ca nu stiu cum sa fac asta, am trecut prin multe schimbari intr-un timp extrem de scurt, a trebuit sa iau niste decizii rapide si perioada urmatoare este una de tranzitie din foarte multe puncte de vedere, asa ca sunt cumva in asteptare si urmeaza sa vad cum se vor aseza lucrurile. Am incredere ca tot ce se intampla acum ma va duce spre ceva mult mai bun si nu vreau sa ma gandesc la altceva.

Am ajuns saptamana asta la doua evenimente: unul in Mega Mall la magazinul Notino cu ocazia lansarii parfumului La Vie Est Belle En Rose de la Lancome (il gasiti deja aici daca va tenteaza) si celalalt a fost o reconectare cu Pick N Dazzle - daca va tenteaza sa va faceti un abonament la ei va las aici linkul care va ofera 12 lei cadou la fiecare cutie comandata. Daca vreti sa va povestesc mai multe despre planurile Pick N Dazzle si ce noutati au spuneti-mi in comentarii, ceea ce mi se pare interesant este ca acum poti sa alegi ce produse sa primesti in cutie daca nu vrei sa te surprinda ei.

Mi-am inceput diminetile cu acelasi tip de mic dejun: budinca de soia cu aroma de vanilie de la Alpro, fulgi crispy de orz de la Sanovita (ii gasiti si online aici) si fructe si imi place mult combinatia asta.  Am baut multe cani de ceai (am si racit putin ca sa fie totul de vis) si m-am bucurat de cateva produse de machiaj de care uitasem. Am facut curatenie prin sertarele mele si am scapat de multe produse pe care nu le foloseam, dar am si descoperit cateva pe care o sa le folosesc in perioada urmatoare.

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare, dar si multe plimbari in aer liber (mi se pare superba natura in perioada asta, totul e verde si peste tot sunt copaci de admirat) si cateva ture prin magazine pentru ca am avut de cumparat niste lucruri. Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu