Parfumul 212 Sexy de la Carolina Herrera

13.3.19

Povestea mea cu parfumurile Carolina Herrera este una lunga, parfumul 212 On Ice (varianta originala din 2004) a fost o perioada buna preferatul meu pentru lunile calde. Cand nu l-au mai produs am fost atat de suparata incat am facut o pauza lunga de Carolina Herrera si a fost o pauza radicala intrucat nici n-am vrut sa mai incerc vreun alt parfum. Acum cativa ani am incercat o mostra de 212 Vip Rose si nu mi-a placut deloc, asa ca am renuntat cu totul la a mai dori vreun parfum CH.

Dar stiti voi cum e viata asta ... cand ceva trebuie sa ajunga la tine se gaseste mereu o cale si asa s-a intamplat si cu parfumul de care vreau sa va povestesc astazi - 212 Sexy. Am vorbit cu Oana sa facem un schimb de produse pentru ca ea a vrut ceva de la mine si se tot gandea ce sa imi ofere la schimb. Stia si ea slabiciunea mea pentru parfumuri asa ca m-a tentat cu 212 Sexy si asa am ajuns sa va povestesc astazi despre el.


212 Sexy este senzual, feminin, incantator si plin de surprize. Mi-a placut intotdeauna ambalajul parfumurilor din gama 212, iar nuanta asta de mauve (nu stiu un termen potrivit in limba romana si roz movuliu nu suna deloc bine) mat usor metalizat ma incanta peste masura. 212 Sexy a fost lansat in 2005 si cel care si-a pus semnatura pe parfumul asta este Rosendo Mateu, care este emblematic pentru casa de parfumuri Puig din care face parte si Carolina Herrera.

Notele de varf sunt date de bergamota si piper roz, notele de mijloc sunt florale (gardenie si muscata englezeasca), iar baza este una balsamica si profunda cu accente de caramel, vanilie, lemn de santal si mosc. Este un parfum sexy si surprinzator, usor dulceag la inceput (si poate putin deranjant din cauza piperului roz) dar pe masura ce se "linisteste" devine picant si profund. E un parfum cu personalitate insa nu unul modern care seamana cu tot ce e pe piata (si sunt sigura ca stiti exact la ce ma refer), ci un parfum cu o poveste proprie care emana feminitate si senzualitate intr-un mod subtil, dar cu caracter.

 
Stiti parfumul 212 Sexy de la Carolina Herrera? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu