Cadouri de 8 Martie

6.3.19

Am inceput primavara asta cu ganduri bune si cu multa liniste si sper sa fie tot asa in continuare pentru ca ultimele luni m-au obosit extrem de mult si ceea ce imi doresc este sa am mintea limpede si sa iau cele mai bune decizii pentru mine. Iar daca vorbim de rasfat si lucruri care ne aduc zambetul pe buze nu se poate sa nu fie vorba si de cumparaturi si de cateva produse noi, iar daca mai gasim si oferte bune cum sunt cele de pe Notino cu atat mai bine.

Pentru Ziua Femeii cei de la Notino au o categorie speciala cu promotii pentru anumite produse, dar au pregatit si un cod de reducere - women8ro - care ofera o reducere de 8% pe 08.03 la toate produsele care nu sunt deja reduse si care nu se afla in lichidare de stoc. Am vazut cateva seturi de la Lancome cu preturi interesante, dar si alte produse cu preturi bune pentru un buget mai redus. Sa va uitati si in categoria Cadouri si oferte speciale pentru ca au cadouri interesante la cumpararea produselor de o anumita suma de la diverse branduri.


M-am gandit sa va povestesc putin despre modul in care aleg eu sa fac cadouri pentru ca nu cred in cadourile facute din obligatie si nici in cele luate doar ca sa fie. Atunci cand decid sa fac cuiva un cadou ma gandesc la persoana respectiva, la ce anume ii place si ce stiu ca ar reprezenta un rasfat pe care poate si-l refuza pentru ca intotdeauna e ceva mai important decat propria persoana si acele lucruri mici care ne fac placere, dar care nu reprezinta o necesitate.

Primul lucru care imi vine in minte sunt parfumurile si de multe ori cand stiu care este parfumul preferat al unei persoane merg la sigur. O varianta extrem de buna mi se par parfumurile de la Elizabeth Arden, au preturi accesibile si sunt chiar interesante. White Tea este un parfum perfect pentru primavara si vara, este o combinatie de emotii si trairi si mie imi place mult. Pentru un buget mai ridicat 212 Sexy de la Carolina Herrera si Black Opium de la Yves Saint Laurent sunt mai mult decat potrivite in perioada asta de trecere de la un anotimp la altul.


Pasionatele de machiaj vor fi intotdeauna incantate sa descopere produse noi, dar si branduri mai putin cunoscute sau promovate. Daca cunosti bine o femeie si stii pentru ce culori opteaza de obicei nu e greu sa o surprinzi cu un cadou care sa o faca sa zambeasca. Produsele de la Artdeco sunt extrem de bune si au preturi accesibile, combinatia dintre Perfect Color Lipstick si Hydra Lip Booster este una pe care eu o recomand si care imi place mult.


Un alt tip de cadou pe care eu il fac des femeilor de care sunt apropiata si despre care stiu amanunte legate de tipul de piele si produsele pe care le folosesc sunt produsele de ingrijire a tenului. Si nu iti trebuie un buget extrem de ridicat pentru a gasi produse care sa merite. Ziaja si Bielenda sunt doua dintre brandurile pe care le gasiti pe Notino si care merita incercate.

Gama Marine Algae are produse extrem de bune, apa micelara si peelingul enzimatic sunt doua produse care se potrivesc unui ten normal sau uscat si sunt extrem de blande si eficiente. Serurile de la Bielenda au formule extrem de interesante cu ingrediente bune - ceramide, peptide, acid hialuronic, niacinamide, vitamina C - si sunt o alegere buna pentru o femeie care are grija de pielea ei, iar esentele 4 in 1 aduc un plus in orice rutina de ingrijire.


Voi faceti cadouri mai speciale de 8 Martie femeilor din viata voastra? Sau e o zi ca oricare alta?

Trimiteți un comentariu