Omega+ Complex Moisturizer de la Paula's Choice

21.3.19

Serul Resist Omega+ Complex este in top 3 produse preferate de mine de la Paula's Choice si l-am recomandat de foarte multe ori pe blog si o sa continui sa fac asta pentru ca mi se pare un produs exceptional, iar pentru pielea sensibila si deshidratata este de vis. Cand cei de la Paula's Choice Romania au adus Omega+ Complex Moisturizer am stiut ca vreau neaparat sa incerc produsul asta nou pentru ca am fost extrem de curioasa cum e, tinand cont ca serul nu-mi lipseste niciodata din casa.


Omega+ Complex Moisturizer are o textura usoara si aerata (eu ma asteptam sa fie si mai aerata) si se absoarbe imediat in piele, mirosul imi aminteste de cel al serului, insa nu este deloc deranjant. Formula este una extrem de misto, pe langa acizii grasi Omega 3, 6 si 9 contine ceramide si antioxidanti care hranesc pielea in profunzime si repara bariera naturala, dar si extract de guava si fructul pasiunii care calmeaza pielea, dar si uleiuri vegetale si unt de shea care hidrateaza in profunzime si repara pielea descuamata.

Ceea ce face crema asta este sa transforme tenul uscat si tern intr-un ten hidratat si luminos. Daca va confruntati cu piele deshidratata si aveti portiuni de piele uscata, produsul asta o sa va placa la nebunie - de la textura pana la efect. Este recomandat pentru tenul normal si uscat, insa si tenul mixt se confrunta cu probleme de descuamare, deci poate si folosit pe acele portiuni fara probleme.

Crema a fost gandita pentru a fi folosita ca ultim pas in rutina de seara, dar eu o folosesc si in diminetile cand tenul meu are nevoie de ajutor (inainte de produsul cu protectie solara) si imi place la nebunie. O folosesc fara probleme si pe zona de sub ochi si daca aveti pielea mai uscata in acea zona o sa vedeti o diferenta enorma, iar in zilele cand tenul meu este extrem de deshidratat (si, din pacate, mi s-a tot intamplat din cauza diferentelor mari de temperatura) aplic intai serul Omega si dupa crema si tenul meu este revitalizat si hidratat imediat.


Ati incercat noua crema Omega+? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu