Do you Lancome?

25.3.19

Istoria Lancome este una extrem de interesanta si lunga, iar primele 5 parfumuri au fost lansate in 1935, iar in 1936 au urmat produsele de machiaj si de ingrijire. Numele Lancome a fost dat de padurea Lancosme din regiunea La Brenne, iar logoul a avut ca punct de inspiratie trandafirii atat de cunoscuti din zona. Lancome este un brand cu care eu am crescut pentru ca mamei i-a placut intotdeauna parfumul Magie Noire, dar la fel de prezent in copilaria si adolescenta mea a fost si O de Lancome.


De-a lungul timpului am incercat multe produse de la Lancome si am putut sa imi formez o parere extrem de clara referitor la ce mi se potriveste si ce nu, iar daca ar fi sa aleg un singur produs de la Lancome pe care sa il folosesc ar fi clar rimelul. Cred ca sunt mai bine de 10 de ani de cand nu-mi lipseste niciodata un rimel de la Lancome din trusa de cosmetice, ba chiar de multe ori am mai mult decat un rimel de la ei pentru ca imi plac mult rimelurile Lancome si ochii mei sensibili le tolereaza foarte bine, dar nu cred ca va mira asta pentru ca am mai mentionat aspectul asta pe blog.

In momentul asta folosesc prin rotatie Monsieur Big si Grandiose (tocmai am terminat Definicils, primul rimel Lancome pe care l-am incercat si care mi-a ramas aproape de inima) si tot combin cateva variante mini de Hypnose pe care le am dintr-un set cumparat la un super pret de pe Notino. Daca ar trebui sa aleg unul singur in momentul asta cred ca m-as decide la Hypnose Doll Eyes, dar si celelalte imi plac mult.


Parfumurile Lancome au locul lor bine meritat in lumea parfumurilor si cred ca fiecare dintre noi are cel putin un parfum Lancome pe lista aia scurta de preferinte. In cazul meu este Hypnose, un parfum pe care in prezent nu il am, dar care imi trezeste niste amintiri extrem de frumoase, insa si Miracle a facut parte din viata mea in urma cu multi ani si ma cuprinde melancolia cand imi amintesc de el. 

In 2012 Lancome a lansat legendarul La Vie Est Belle si din 2014 a devenit cel mai vandut parfum al lor, dar asta nu cred ca mai mira pe nimeni. In ultimii ani Lancome a lansat multe variante, iar cea care a ramas in viata mea este La Vie Est Belle L'Eclat, dar ma tenteaza mult si noua varianta lansata - La Vie Este Belle En Rose. Cateva variante mini ale lui La Nuit Tresor imi parfumeaza viata in prezent si inca rezist tentatiei de a-mi lua La Nuit Tresor a la Folie in varianta full size.


Cei de la Notino au deschis de curand un magazin nou in Mega Mall si vineri, 29 martie, au un eveniment de lansare a noului parfum Lancome La Vie Est Belle En Rose. Daca sunteti din Bucuresti si va tenteaza evenimentul are loc intre orele 13:00 si 18:00. Puteti incerca noul parfum si alte chestii extrem de interesante pe care le gasiti in magazin, dar  vor exista si sesiuni de machiaj gratuit cu produse Lancome.

La Vie Est Belle En Rose este extrem de interesant si chiar m-a surprins placut. L-am mirosit zilele trecute si este o varianta mai proaspata, mai luminoasa si mai florala a variantei pe care sunt sigura ca o stie toata lumea. Dominique Ropion si Anne Flipo sunt cei care au creat parfumul, iar Julia Roberts este imaginea campaniei de promovare. Notele de varf sunt bergamota, piper roz si fructe rosii de padure, notele de mijloc sunt bujor, lacramioare si mai multe feluri de trandafir, iar notele de baza sunt lemn de santal, iris, patchouli si mosc.

Impreuna cu Notino am pregatit o surpriza pe pagina de Instagram: un voucher de 100 lei pentru a va cumpara ce doriti de pe site. Gasiti toate detaliile si conditiile de participare la poza de pe Instagram, este un concurs rapid, valabil 2 zile, iar joi seara o sa anunt castigatoarea. 


Voua ce produse va plac de la Lancome? Ati incercat La Vie Est Belle En Rose? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu