Pumpkin Honey Glycolic Mask de la Andalou Naturals

18.3.19

Sunt cativa ani buni de cand am descoperit produsele de la Andalou Naturals si de atunci exista in permanenta ceva de la ei printre produsele pe care le folosesc pentru ca imi plac mult si au si preturi bune. Gamele mele preferate de la ei sunt Age Defying (gama mov) cu resveratrol si Brightening (gama portocalie) cu vitamina C. Din ambele game am incercat destul de multe produse, insa astazi vreau sa va povestesc despre masca enzimatica din gama Brightening pe care am primit-o in decembrie la evenimentul Beauty Bloggers Holiday Meeting.


Masca enzimatica are o formula interesanta cu celule stem din fructe, vitamina C, acid glicolic, miere de manuka si dovleac organic si este extrem de blanda cu pielea. Se aplica pe tenul uscat (sau umed daca preferati, insa eu prefer pe tenul uscat) si se lasa sa actioneze 10-20 de minute, dupa care se clateste cu apa. Este o masca cu o consistenta densa si groasa, eu de cate ori o folosesc ma gandesc la o mermelada si zambesc de fiecare data. 

Ceea ce face este sa exfolieze usor tenul, sa il netezeasca si sa il hraneasca, lasandu-l cu un aspect sanatos si luminos. In functie de preferinte si de tipul de ten se poate folosi de pana la 3 ori pe saptamana, eu o folosesc o data pentru ca am un ten normal si folosesc si exfolianti chimici in rutina mea de ingrijire. Masca este recomandata unui ten normal sau mixt/ gras, dar cei de la Andalou Naturals au si in gama Age Defying o masca enzimatica care mie imi place mult si care se potriveste extrem de bine unui ten uscat.



Ati incercat masca asta de la Andalou Naturals? Va plac produsele lor?

P.S.: Cu ocazia asta va spun si ca cei de la Secom, care au adus produsele Andalou in Romania au acum in portofoliu doua branduri de ceai extrem de interesante: Tealia (v-am povestit deja despre ceaiurile lor in alte postari pentru ca imi plac) si The Republic of Tea (eu am de la ei cateva ceaiuri comandate de afara, asa ca m-am bucurat mult cand le-am vazut disponibile si in Romania)

Trimiteți un comentariu