7 intr-o saptamana #211

21.4.19


A mai trecut o saptamana si nu am avut foarte mult timp sa fac poze, dar am bifat alte lucruri care au fost o prioritate pentru mine si asta mi-a dat niste sentimente si emotii mai multe decat placute. Sunt extrem de multe lucruri care iti ofera o satisfactie mare in viata, insa depasirea propriilor temeri si limitari mi se pare o eliberare totala. Nu stiu daca are mare sens ce scriu - tinand cont ca nu am detaliat in nici un fel situatia de care vorbesc - dar ca intotdeauna sunt sigura ca cine trebuie sa citeasca si sa inteleaga va rezona cu ce scriu eu.

Luna asta mi-au placut cateva produse in mod special si sper sa reusesc sa va povestesc despre ele (daca nu imi iese planul cu postarea sigur o sa va povestesc mai multe pe Insta Stories), dar vreau sa va spun ca combinatia dintre Hydra Power Essence de la Cosrx (eu am luat produsele Cosrx de aici, insa gasiti cateva si la Farmacia Tei) si Omega+ Complex Moisturizer de la Paula's Choice imi place la nebunie cand tenul meu da semne de deshidratare. Un alt produs care mi-a placut la nebunie zilele asta este rujul lichid metalic de la Smashbox in nuanta Femimystic din colectia realizata cu The Hoodwitch - produsele Smashbox le gasiti la Douglas.

Mi-am propus saptamana asta sa ma duc de 5 ori la sala (de luni pana vineri) si mi-a iesit, desi au fost vreo doua zile cand numai de sala nu mi-a ars pentru ca am avut niste probleme de sanatate. Insa mi-am educat mintea sa ignore ce nu servea scopului meu si am reusit sa duc la capat ceea ce mi-am propus si saptamana viitoare am acelasi plan. Eu ma duc la World Class Titan Park si daca vreti sa va spun mai multe despre alegerea mea si de ce am facut pasul asta spuneti-mi in comentarii si o sa va povestesc mai multe intr-o postare.

Am primit de la Farmaciile Univers un kit cu cateva produse pentru primavara in cadrul unei campanii prin care ne incurajeaza pe toti sa luam cate o mica pauza si sa dam corpului si mintii noastre ceea ce au nevoie si pe Instagram puteti sa castigati si voi un kit cu aceste patru produse - detalii gasiti aici. Am dat weekendul trecut o comanda pe Rangali si mi-am luat cateva produse pe care le stiu si imi plac - si weekendul asta au reduceri si transport gratuit la comenzi de peste 50 lei, gasiti aici intreaga oferta.

Nu am reusit in ultimele luni sa fac decat rar poze pisicilor mele si mi-era dor de asta, asa ca intr-o dimineata am prins-o pe Kiki intr-o mare forma si ne-am jucat putin. Desi are 12 ani inca e la fel de agitata ca in tineretea ei si inca face numai prostii. In poza asta avea o intalnire cu radiatorul, pe Instagram gasiti varianta integrala a pozei. Sfarsitul de saptamana a insemnat o iesire neplanificata care mi-a placut mult si un cadou - un colier cu constelatia Leu - care mi-a placut la nebunie, avantajul de a avea nume de floare.

Saptamana voastra cum a fost?

5 comentarii

  1. La multi ani , multa sanatate iti doresc . Imi place nuanta rujului metalic, inca nu am incercat rujuri de la Smashbox . Kiki e asa draguta :)
    Pentru mine a fost o saptamana frumoasa si urmeaza una si mai frumoasa, odihna, familie .
    Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai zile cat mai liniste! Asta vreau si eu - odihna si pace.

      Ștergere
  2. A, ce dragut ca mergi la sala :) Mergi la clase de aerobic sau pe sala? - eu la clase, caci singura nu fac mai nimic :P
    Am o intrebare. Mi-ai pute recomanda o crema de corp - antimancarimi, antiiritatie - dar sa fie fara corticosteroizi? (ma mai necajeste lupusul ala al meu, i-am mai dat locoid, dar n-as vrea pe termen lung sa abuzez)

    Gand bun <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sala - 2 antrenamente cu personal trainer si in restul zilelor cardio.

      Referitor la crema ma gandesc la Eczema Relief de la Eucerin, dar nu cred ca o gasesti in Romania. Altceva nu imi vine in minte acum, dar revin daca imi amintesc ceva.

      Ștergere