Se poate si asa (27)

6.2.18

Am reusit in mai putin de 2 luni sa adun o multime de produse terminate si in weekend am decis sa le fac poze si sa va spun despre ele, chiar daca lumina nu a fost cea mai buna. Pungile cu produse deja incepusera sa ma incomodeze si le-am daramat de cateva ori, lucru care nu-mi place niciodata si mereu ma face sa ma gandesc sa renunt la tipul asta de postare, dar stiu ca voua va place sa vedeti care sunt produsele care ajung sa fie terminate, asa ca de fiecare data o iau de la capat.


Am folosit samponul si balsamul din gama cu keratina de la Daily Defense si mi-a placut cum se simtea parul meu dupa spalare, insa am observat ca scalpul ma manca usor a doua zi dupa spalare, ceea ce mie nu prea mi se intampla, asa ca am vrut sa le termin cat mai repede. Am terminat si un sampon de la VO5, cat si o varianta travel size de Absolut Repair (chiar mi-a placut) de la L'Oreal, dar si o masca de la Toni&Guy, Nourish Reconstruction Mask, care mi-a placut la nebunie si pe care o s-o mai iau daca o mai gasesc.

In ultima perioada m-am vopsit numai cu Palette. Din cauza firelor albe si a parului care imi creste extrem de repede am ajuns sa-mi vopsesc radacinile la 2-3 saptamani, lucru care nu ma incanta deloc, dar - din pacate - e o necesitate. Am observat ca Deluxe Oil-Care Color este cea pe care parul meu o tolereaza cel mai bine si mi se pare si ca rezista un pic mai mult, asa ca probabil o sa raman la ea dupa ce termin ce tuburi de vopsea mai am prin casa.

Nu obisnuiesc sa va arat sapunuri lichide printre produsele terminate, dar l-am oprit pe cel de la Nivea ca sa va amintesc ca e nemaipomenit pentru curatarea pensulelor de machiaj. Am scris o postare intreaga despre el, dar m-am gandit ca nu e rau sa va aduc aminte de el. Sprayul pentru volum la radacina din gama Youth Boost de la TRESemme mi-a placut mult si daca il mai gasesc (l-am luat de la Hello Free Z One Discount in urma cu ceva vreme) il mai cumpar.


Spumele si gelurile de ras de la Balea le-ati tot vazut pe blog si nu lipsesc nici din postarea asta. Le-am cumparat de multe ori si o sa continui sa le cumpar pentru ca sunt ieftine, miros bine si isi fac bine treaba. Pe langa Powder Touch de la Nivea, am mai terminat cateva deodorante de la B.U. si C-thru. Pielea mea a avut o perioada buna si am tolerat extrem de bine variantele astea, asa ca le mai am in vedere si pe viitor.


Gama cu mar copt si scortisoara de la Dermacol (o gasiti aici) mi-a placut la nebunie si v-am spus de ea de cateva ori pe blog, asa ca am terminat gelul de dus si exfoliantul pentru corp si clar le voi cumpara din nou pe viitor. Gelul de dus Calming Spa de la Elmiplant mi-a placut la nebunie in serile cand aveam nevoie de liniste, asa ca a ajuns din nou in baia mea. Am reusit sa termin si o spuma de baie de la Tesori D'Oriente, imi plac mult produsele lor.


Exfoliantul pudra Chinese Ginseng & Rice de la The Body Shop mi-a placut mult de tot si v-am si povestit de el pe blog, este spornic, eficient si pretul mi se pare bun pentru ceea ce ofera, am de gand sa-l cumpar in perioada urmatoare. Nu pot sa zic acelasi lucru despre peelingul enzimatic de la Balea, nu mi-a placut deloc, nu stiam cum sa scap mai repede de el. Exfoliantul pentru maini de la Yves Rocher mi-a placut, nu e prima data cand il am, desi mi se pare cam scump pentru ceea ce face.

De la Tony Moly am terminat un exfoliant pentru buze (eu l-am luat de aici), a fost bun, dar nu stiu daca o sa-l mai cumpar, iar de la The Body Shop am mai terminat un exfoliant lichid - v-am povestit despre produsele de genul asta de la ei, am mai avut unul din alta gama, sunt eficiente, dar destul de ciudate ca si consistenta. Gelul Ivahidra+ de la Ivatherm a fost terminat cu greu, pana acum am avut numai variante de 250 ml si mi-au placut mai mult decat varianta asta la 500 ml (nu stiu daca a fost doar o senzatie de-a mea dar mi s-a parut mult mai lichid decat cele pe care le-am avut pana acum).


Demachiantul pentru ochi Expert Pure Skin Special de la Bielenda (il gasiti aici) este singurul pe care l-am folosit in ultimele luni si la urmatoarea comanda pe Aoro il iau sigur. Am terminat si Greek Mountain Tea Face Water de la Apivita, mi-a placut mult de tot si vreau sa pun din nou mana pe o sticla. Am dat gata si doua tonere de care cred ca v-am povestit pe blog: Skin Manager AHA Effekt-Tonic de la Alcina si Clarifying Milky Toner (Chinese Ginseng & Rice) de la The Body Shop.

Am terminat trei boostere de la Paula's Choice: Resist C15 Super Booster, Resist Hyaluronic Acid Booster si 10% Niacinamide Booster. V-am povestit despre toate pe blog, boosterele lor mi se par extraordinare si merita banii din plin. Pe cel cu vitamina C si pe cel cu acid hialuronic le-am luat din nou pentru ca imi plac la nebunie si de cate ori le folosesc vad diferente pe tenul meu. L-as fi luat si pe cele cu niacinamide, dar va trebui sa mai astepte.


De data asta am si cateva produse de machiaj printre terminate. Fondurile de ten pe care le-am terminat, Infallible Pro-Glow de la L'Oreal si Prevage de la Elizabeth Arden, sunt printre cele mai bune incercate de mine si am "tras" de ele cat am putut. Probabil ca amandoua vor ajunge din nou in sertarele mele mai devreme sau mai tarziu pentru ca imi plac la nebunie.

Am terminat sprayul de fixare al machiajului de la Douglas, trei rimeluri de la Douglas, Max Factor si Yves Rocher, dar si un primer de la Maybelline. Devil Eyes mi-a placut la nebunie, la fel si primerul Blur + Illuminate (il gasiti la Blacknight) din gama Master Prime by FaceStudio, asa ca le am pe lista cu cumparaturi viitoare.


Nu am pastrat toate mastile/ tratamentele pe care le-am incercat, ci doar cateva. Mastile de la Beauty Face le-ati mai vazut si v-am si povestit despre ele, le gasiti aici - mie imi plac mult si le tot cumpar. Mastile de la Miss Spa le-am descoperit pe iHerb (aici puteti sa vedeti toate produsele pe care le au), am incercat cateva in ultimele saptamani si-mi plac. am mai folosit cateva de la Balea si Skinlite.

Pentru par am folosit cateva plicuri Silky Smooth Treatment Mask de la TRESemme (cred ca v-am mai spus de ea, imi place la nebunie) si un tratament cu ulei de macadamia de la Beauty Formulas care nu mi-a placut. Despre servetelele Efassor de la L'Oreal o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare pentru ca merita.


Voi reusiti sa terminati repede produsele incepute?

4 comentarii

  1. Se pare ca sau adunat cateva produse :))
    Eu am momente cand ma chinui sa termin un produs, mor cand trebuie sa fac asta.. Dar am si momente cand plang dupa un produs pentru ca sa terminat prea repede :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de produse ai adunat și ce de makeup! M-ai făcut curioasă în privința primerului, gama aia Dermacol e musai s-o încerc și poate iau și demachiantul ăla Bielenda cu prima ocazie.
    Nici nu vreau să mă gândesc la momentul în care o să mi se termine booster-ul cu niacinamide. :)) În schimb abia aștept să mai termin din exfolianții chimici, am adunat prea mullți.
    Chiar azi am pozat și eu recipientele goale adunate luna trecută, dar în curând încep iar să umplu punga... treabă care mă bucură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am inceput sa adun iar, chiar vreau sa scap de multe produse incepute de ceva vreme. :)

      Ștergere