Rasfat cu produse de la Douglas

23.2.18

Douglas are cateva produse marca proprie care mie imi plac mult de tot, asa ca nu pot sa nu va amintesc iar de rimelul Devil Eyes si de gama Home Spa de care v-am tot povestit pe blog. Recent am mai descoperit cateva produse care imi plac mult, cateva noutati din gama Home Spa, dar si o masca din gama lor de ingrijire a tenului Aqua Focus.


Gama Focus, gama proprie Douglas, contine atat produse pentru ten, cat si produse pentru corp. Focus este o gama larga de produse cu multe subgame, in functie de tipul si nevoile tenului. Eu am incercat in trecut un ser si o crema din gama Aqua Focus, insa am vazut cateva produse interesante si in Perfect Focus si Nutri Focus. Chiar vreau sa-mi fac timp sa ajung intr-o zi intr-un magazin Douglas sa le studiez mai bine.

In ultimele saptamani am incercat Good Night Gel Mask Swiss Glacier Water & Prickly Pear, o masca pentru ten cu textura de gel, care mi-a atras atentia inca de cand am primit-o. Am vazut in gama asta si un exfoliant interesant, dar nu pot sa va povestesc acum decat despre masca pentru ca pe ea am folosit-o. Are o textura usoara, de gel, iar senzatia pe ten este una racoritoare (nu degeaba scrie pe ea Glacier Water). Se aplica o cantitate mica seara, ca ultim pas in rutina de ingrijire, iar dimineata tenul este hidratat si cu un aspect odihnit.


Gama Home Spa este preferata mea de la Douglas si v-am laudat de multe ori produsele, iar mai nou in gama au fost lansate si lotiuni pentru maini la 300 ml, cu pompita. Pe mine m-a bucurat mult noua lansare pentru ca produsele din gama Home Spa sunt gandite pentru a rasfata nu numai pielea, ci si simturile. Formula lotiunilor contine ulei de migdale si susan, iar aromele sunt extrem de placute si interesante.

Eu am primit doua dintre ele: Beauty of Hawaii (Macadamia & Hibiscus) si Harmony of Ayurveda (Almond Oil & Mango) si ambele imi plac la nebunie. Aroma este una calda si senzuala, care mangaie si rasfata simturile, formula este usoara, dar hidratanta si intra repede in piele. Eu nu am mainile extrem de uscate, iar lotiunile astea fac exact ceea ce speram sa faca, daca ajungeti prin magazine incercati-le, cred ca o sa va incante si pe voi.


Ati incercat produse marca proprie Douglas? Aveti ceva recomandari pentru mine?

3 comentarii

  1. Imi plac foarte mult produsele marca Douglas, mi se pare ca au ceva aparte.. Produsele prezentante de tine inca nu le am incercat dar aa vrea sa incerc lotiunile de corp.

    RăspundețiȘtergere
  2. De masca am mai auzit si mi-o doresc la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate reusesti sa ti-o iei sau o primesti in martie cadou. :)

      Ștergere