7 intr-o saptamana #155

25.2.18


A fost o saptamana cu de toate, asa ca nu pot sa aleg un singur cuvant sa o definesc. A fost obositoare, mi-as fi dorit sa nu pierd cateva nopti pentru ca le-am resimtit, dar daca trag linie acum am ras mult, m-am simtit bine, am ramas cu multe amintiri frumoase si am avut parte de cateva momente care m-au bucurat mult si care m-au ajutat sa-mi gasesc inspiratia pentru niste proiecte la care lucrez.

Luni am ajuns la Brow Bar & More sa ma pensez, iar seara m-am intalnit cu cateva bloggerite la Pancakes & More, local de care v-am mai spus. Am ras, ne-am simtit bine si am mancat niste clatite delicioase. Eu am ales varianta cu mere, caramel si inghetata de vanilie, asa ca m-am dus si marti la antrenament ca sa nu ma apuce regretele. Daca preferati clatitele sarate v-am aratat aici si varianta cu diferite feluri de branza pe care o au cei de la Pancakes & More, va recomand localul fara sa ezit - asa cum v-am spus si cand am fost prima data are un vibe bun.

Momentele de rasfat n-au lipsit si chiar am avut grija sa imi fac timp pentru mine. Am primit de la o prietena o pereche de footlets (sosete-papuci-cipici) si trebuia sa le pun "la treaba". Imi place Warm Vanilla Sugar de la Bath&Body Works la nebunie (gasiti produsele aici daca va tenteaza) si ma gandesc serios sa-mi iau si lumanarea si apa de toaleta. Aroma asta imi da o stare de bine si se mentine pe piele ore bune. E preferata mea de la Bath&Body Works.

Am cumparat cateva chestii de care o sa va povestesc zilele urmatoare, dar am si primit cateva surprize care m-au bucurat mult. Cei de la Secom au vazut postarea mea cu produsele care imi plac de la ei si mi-au trimis celelalte produse pe care doream sa le incerc, iar cei de la Note Cosmetics m-au surprins si ei cu cateva produse noi. Produsele Note le gasiti aici, eu am multe de la ei si chiar imi plac. 

Nivea a lansat o editie limitata cu design unic Pink Flamingo si am zambit larg cand am primit cele doua produse: demachiantul bifazic si servetelele micelare 3 in 1. Ambele produse imi plac foarte mult si le-am avut de multe ori in varianta clasica, dar ceea ce m-a facut sa rad a fost ca inainte cu 2 zile intrasem in dm sa iau ceva si am vazut demachiantul bifazic si mi-a atras atentia. Am facut si o poza sa va intreb daca l-ati vazut, dar acasa am observat ca era neclara, asa ca am vrut sa caut pe net sa va arat si Nivea parca mi-a citit gandurile.

Sfarsitul de saptamana a fost cu multa relaxare, cateva iesiri si multa voie buna. Saptamana voastra cum a fost?

7 comentarii

  1. Pai tocmai ce m-am intalnit cu prietenele mele, deci, sfarsit mai bun de saptamana nici ca se putea :)
    Si am fix sapte zile de cand am renuntat la gluten, am o luna la dispozitie sa experimentez cum ma simt, sa vad, sunt cu ochii pe mine :)
    P.S. Unde sa stau sa ma vada si pe mine cei de Secom? :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, dar undeva la inaltime sa nu te rateze. Sa ai o saptamana misto! :)

      Ștergere
  2. Pot sa spun ca ai avut o saptamana cu multe delicii..
    Eu am avut o saptamana cu niste dureri din cauza gingiilor pana mi am facut curaj sa ajung la dentist. Acum sunt foarte fericita ca nu ma mai doare deloc,a bucur ca mi am facut curaj sa ma duc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, dar azi pe unde dau de tine în vastul spațiu al internetului, dau și de clătite... :)) Mi-ai făcut poftă, mâine trebuie să o dreg.
    E ediția asta roz de la Nivea, dar botoșeii pufoși îmi plac și mai tare, am și eu unii similari, dar nu sunt roooz.
    O săptămână frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost saptamana clatitelor. Sa ai si tu zile frumoase! :)

      Ștergere
  4. Eu am avut o săptămână combinată, am avut și o simulare la trainingul de la lucru dar azi au venit rezultatele și au fost nesperat / neașteptat de bune, s-a meritat să fiu cu fundul în sus joi seara, deși îmi pare și rău că am repezit persoane dragi. În rest chiar m-am bucurat de week-end-ul geros dar senin, îmi vor lipsi zilele senine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vina zile frumoase, as zice si calduroase ca e atat de frig in Bucureesti. :)

      Ștergere