7 intr-o saptamana #152

4.2.18


Saptamana trecuta am sarit peste postarea de duminica pentru ca am fost plecata, iar astazi mi-e foarte greu sa imi gasesc cuvintele. Am avut o saptamana intensa, o saptamana in care am fost cand sus, cand jos, o saptamana care m-a trecut printr-o avalansa de emotii, o saptamana care m-a facut sa ajung intr-un punct negru ca sa vad solutia si sa fac ceva concret sa ies de acolo. Nu pot spune ca s-a intamplat ceva rau pentru ca consider ca e bine sa spui ce simti si sa incerci sa rezolvi conflictele, dar au fost momente cand m-am simtit coplesita de tot ce se intampla. Asa ca am incercat sa-mi gasesc echilibrul in lucrurile simple.

Tenul meu s-a resimtit dupa escapada la munte si am simtit ca are nevoie de mai multa ingrijire decat de obicei asa ca am apelat la cateva produse de la Paula's Choice care stiu ca-si fac treaba si care ma scot mereu din belea. Trebuie sa va povestesc in curand despre ultimul exfoliant cu AHA lansat pentru ca-mi place mult si chiar merita incercat daca va plac produsele cu acid glicolic.

Am primit o comanda micuta de la iHerb si am pus din nou mana pe Chicken Grilling Blends de la Mrs. Dash (il gasiti aici) si ma bucur nespus. V-am povestit de condimentul asta de mai multe ori, eu il folosesc de ani de zile si cand am ramas fara i-am simtit lipsa, asa ca mi-am facut stoc. Cei de la Gerlinea mi-au trimis cateva produse din programul lor de detox si chiar am de gand sa le incerc si sa vad daca sunt bune sau nu. Sunt chestii naturale cu guarana, ceai verde, vitamina C, le gasiti aici daca va tenteaza. 

Zilele astea am fost destul de mult pe drumuri si n-am apucat mereu sa mananc, asa ca am preferat sa-mi iau un fresh de fructe. In Mega Image am descoperit limonada asta de Urban Monkey si am cumparat-o de cateva ori in locul freshului. M-am reintors la o iubire mai veche a mea: parfumul Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy si de cate ori l-am purtat am primit complimente, uitasem cat de bine mi se potriveste.

Sfarsitul de saptamana a venit cu ceva munca, dar si cu relaxare, mi-a placut tare mult poza asta cu Leia si am vrut sa o vedeti si voi. Eu obisnuiesc sa ma uit in ochii celor cu care comunic si mi se pare ca ochii spun povesti extrem de interesante atunci cand cuvintele nu vor sau nu pot sa fie rostite. Voi ce parere aveti despre ce spun ochii?

Nu prea obisnuiesc sa fac recomandari de localuri pentru ca nu ies extrem de des sa mananc si oricum eu sunt selectiva cu mancarea, dar am descoperit acum doua saptamani un local aproape de mine care mi-a placut mult si am revenit de cateva ori saptamana asta. Este vorba de RIBS Bar & Grill (daca stati in Balta Alba stiti sigur Potcoava), unde am mancat cele mai bune coaste din viata mea in conditiile in care eu nu sunt mare amatoare de carne.

Saptamana voastra cum a fost?

6 comentarii

  1. Ai avut o saptamana tare frumoasa, asteptam articolul asta de 7in1. Eu am avut o saptamana cu multe dureri de cap dar na, asta este vina mea cand nu ma imbrac prea bine. 😬

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vremea asta e cam inselatoare, eu niciodata nu ma imbrac cum trebuie. :)

      Ștergere
  2. Mie mi-a lipsit ca si lectura articolul de saptamana trecuta, dar m-am bucurat ca ai fost la munte si ca de acolo chiar era pacat sa te apuci sa butonezi. Legat de ochi, eu comunic foarte greu cu oamenii care se uita "in craci" cand vorbesc cu ei, discutiile fara contactul acela al ochilor sunt doar discutii sau exercitii de mandibula...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din ce in ce mai multi oameni evita privirea directa si mie asta imi spune multe despre cel cu care stau fata in fata.

      Ștergere
  3. Eu am avut o saptamana aproape rezonabila :)
    Ochii pot spune o parte din adevarul unei persoane. Sunt mai atenta la micile expresii faciale, care confirma sau infirma ceea ce cineva spune "cu ochii" sau din vorbe :)
    Poate ai auzit de zambetul Duchenne - sunt si ochii implicati. Ma bucur cand reusesc sa-l surprind :)
    De uitat, ma uit, dar discret, nu vreau sa-i creez disconfort interlocutorului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ce zici, dar traim intr-o lume atat de "construita" incat uneori e extrem de greu sa mai surprinzi emotii reale si sincere. Mie incepe sa-mi fie greu. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere