Rasfat cu aroma de vanilie si dovleac

10.10.17


Cei de la The Body Shop au lansat o editie limitata pentru toamna asta care pe mine m-a atras dinainte s-o miros, chiar daca nu sunt o fana a dovleacului. Mi-am dorit s-o incerc inca de cand am vazut primele poze pe Instagram, iar cand am miros produsele mi-au placut la nebunie si am vrut sa va povestesc cat mai repede despre ele pentru ca in perioada asta The Body Shop are o promotie 2+1 pentru aceasta gama - gasiti mai multe detalii aici.

In gama sunt patru produse: gel de dus, unt de corp, crema de maini si shimmer mist, iar eu am incercat doua dintre ele si de cand le-am primit le-am folosit aproape in fiecare seara. Unturile de corp de la The Body Shop sunt perfecte pentru perioada asta, iar aromele cu vanilie sunt extrem de reusite (in iarna am folosit Vanilla Chai si mi-a placut mult). Despre cremele de maini nu am sa va spun multe - arata bine, sunt usor de luat in geanta si lasa pielea hidratata, iar aroma se pastreaza pe piele o buna perioada de timp.

Despre Vanilla Pumpkin nici nu stiu ce sa va spun. E de vis - delicioasa, dulce si cremoasa, miroase a toamna, a relaxare, a rasfat, a ceva ce te invaluie si te incalzeste. Dintre toate aromele de corp pe care le-am incercat pana acum de la The Body Shop asta imi place cel mai mult, vanilia si dovleacul se combina foarte bine, rezultatul este unul care pe mine m-a cucerit.


Daca vreti sa va faceti un cadou delicios toamna asta, va recomand gama asta cu toata inima, e extrem de reusita. V-as spune ca se potriveste foarte bine si pentru a fi facuta cadou, insa sunt sigura ca daca puneti mana pe produse n-o sa vreti sa le dati. Daca ati incercat ceva din gama Vanilla Pumpkin astept sa-mi spuneti cum vi se pare.

8 comentarii

  1. Nu am încercat niciun din gama lor dar am auzit ca noile lor produse au un miros divin de dovleac 🎃 care îți vine sa le mănânci. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gamele pentru corp au niste arome extrem de placuta si delicioase. :)

      Ștergere
  2. Am tras adanc aer in piept si mi-sm amintit ca am sarit anul trecut am sarit pe Vanilla Chai, iar dupa cateva luni au intrat la reduceri, iar preturile s-au injumatatit. Asa ca, probababil, o sa-mi iau ceva din gama asta de Craciun, iar gama de Craciun, prin februarie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te baza pe asta, pun pariu ca gama asta se va epuiza repede. :)

      Ștergere
  3. Arata foarte bine , dar am deja destule creme !! :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parca eu nu am, chiar e o colectie misto, daca ai vreun magazin prin apropiere macar miroase-o, cred ca o sa-ti placa.

      Ștergere
  4. Cred că pe mine o să mă cadorisesc cu cel puțin un produs din gama asta. Îmi doresc mult să am aroma de dovleac și vanilie toamna asta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, dar grabeste-te. Stiu de la sursa ca e aproape epuizata gama. :)

      Ștergere