L'Oreal Elseve Arginine Resist x3

24.10.17

Au trecut foarte multi ani de cand n-am mai folosit vreun produs pentru par din gama Elseve de la L'Oreal. Nu-mi amintesc care au fost ultimele produse pe care le-am incercat, dar stiu ca le-am cumparat on-line din Anglia pentru ca in Romania nu erau la momentul ala. Asta e ultima amintire pe care o am cu Elseve si nici inainte de asta nu-mi amintesc ceva in mod special despre Elseve.

Anul asta am primit gama cu argila de la Elseve, dar cum nu am parul gras nu am incercat-o, desi am zis ca fac asta macar de curiozitate sa vad cum sunt produsele. Insa gama Arginine Resist X 3 mi-a atras atentia de cand am primit-o. Nu stiu daca combinatia de roz cu negru, daca mirosul sau poate modul in care a fost trimisa au declansat ceva in mintea mea, cert e ca mi-am dorit sa vad cum sunt produsele, asa ca in ultimele saptamani le-am tot folosit.


Elseve Arginine Resist X 3 promite o tripla actiune fortifianta, ingredientul principal al gamei este arginina, o molecula indispensabila cresterii parului. Arginina hraneste bulbul, fortifica radacina si restructureaza fibra. Gama contine sampon (pe langa varianta normala exista si o varianta light), balsam fortifiant, masca, tratament Instant Miracle si spray bi-fazic (care si el se gaseste in doua variante: normal si light).

Eu am incercat trei dintre produse, samponul, masca si sprayul bi-fazic si chiar imi plac. Samponul curata foarte bine parul, masca hidrateaza decent, iar sprayul ajuta mult la imblanzirea parului rebel (si miroase extrem de bine). Sprayul se poate folosi atat pe parul umed, cat si pe parul uscat pentru a-i oferi stralucire. Eu am par lung, des si ondulat, iar ceea ce am nevoie sunt produse care sa-l hidrateze si sa-l disciplineze putin.

Nu pot sa zic ca gama asta exceleaza la capitolul hidratare, cel putin in cazul meu, insa ceea ce imi place cu adevarat este felul in care parul meu se simte dupa ce-l usuc: matasos si stralucitor, iar efectul asta se mentine cateva zile. De fiecare data cand imi trec mana prin par ma minunez pentru ca de obicei e nevoie sa revin cu produse de ingrijire pentru a mentine parul matasos. Un alt lucru care mi-a placut este ca am putut sa stau si 5-6 zile fara sa ma spal si parul a aratat bine.

Ambalajele mi se par extrem de bine gandite, samponul este usor de folosit chiar si cu mainile umede, dar cea care m-a convins din punctul asta de vedere a fost masca - pe marginea capacului are un spatiu care face deschiderea extrem de usoara chiar si cu mainile pline de apa. Daca nu ar fi trebuit sa ma "chinui" putin sa-l pieptan dupa spalare (noroc cu Wet Brush) i-as fi dat nota 10 pentru ca mi se pare o gama chiar reusita.

Ati incercat vreun produs din gama asta? Cum vi s-a parut?

7 comentarii

  1. Nu am încercat mai nimic de păr de la L'Oréal, nu prea pot să-mi dau cu părerea..
    Ambalajele noilor produse da, sunt tare frumoase și culorate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar mi-a plăcut descrierea produselor

    RăspundețiȘtergere
  3. Cadoul perfect pentru prea frumaosa mea sotie ? Oare fac o alegere buna ? Sper sa nu .

    RăspundețiȘtergere
  4. O Sa incerc si eu acum ca am depasit etapa H&S only :)

    RăspundețiȘtergere