The Body Shop Black Musk

20.11.15


Pentru mine parfumurile de la The Body Shop sunt o noutate, nu m-au tentat deloc inainte (habar n-am de ce, dar intr-un fel imi pare bine ca pot sa le descopar acum si sa ma bucur de ele), iar acum am doua care au ajuns printre preferatele mele. Daca in vara mi-a placut mult Italian Summer Fig (de care v-am povestit la vremea respectiva), in ultimele saptamani m-am bucurat de Black Musk, cea mai noua lansare a celor de la The Body Shop.

Black Musk este disponibil in trei variante: ulei de parfum la 20 ml (varianta pe care o am si eu), apa de toaleta la 60 ml si apa de parfum la 50 ml, le puteti vedea pe toate aici. Daca va plac parfumurile orientale trebuie sa mergeti sa-l incercati intr-un magazin, este o combinatie de arome, destul de greu de descris, dar care mie mi se pare fascinanta. 

E dulce, dar nu e gretos, e sexy, dar nu e vulgar. E senzual, te incita si te faci sa pui intrebari, eu exact asa il simt. Piper roz, bergamota, radacina de lemn dulce, vanilie neagra, mosc negru si patchouli, combinate intr-o explozie de arome, care iti da o stare de bine. Mie imi plac parfumurile care ma fac sa ma simt intr-un fel, iar asta reuseste din plin.

Imi place mult ideea de ulei de parfum, mai ales ca pielea mea reactioneaza cam la orice in ultima vreme, iar alcoolul din parfumuri nu e tocmai indicat in perioade de genul asta. Uleiurile sunt mult mai concentrate si mai rezistente, picurarea parfumului ii da o nota de eleganta si mie imi ofera satisfactia de a aplica exact cat si unde vreau. 

Ma misc, il simt si zambesc. Imi indrept spatele, las parul sa-mi mangaie spatele si simt cum zambetul meu capata un alt aer ... asta e starea pe care mi-o da parfumul asta, iar orice alte cuvinte ar fi doar cuvinte. L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. E minunat! Imi aminteste de White Musk Smoky Rose, este mai putin pudrat decat White Musk si are ceva si din Red Musk, completeaza perfect colectia moscurilor pe care pur si simplu o ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le stiu pe celelalte, insa vreau sa ajung intr-un magazin sa le miros pentru ca asta chiar imi place mult.

      Ștergere
  2. Eu l-am incercat doar pe Red Musk, dar mi se pare mult prea barbatesc pentru gusturile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu Red Musk zilele trecute, e mult prea puternic, in schimb White Musk Smoky Rose mi s-a parut interesant.

      Ștergere