Sabon, let's be friends!

18.11.15

Nu numai eu va tentez pe voi, nu numai eu va fac sa poftiti la diverse, nu numai eu va recomand produse ... se intampla si invers. V-am tot zis ca n-am mai incercat de ceva vreme produse de la Sabon pentru ca unele cumparate ultima data nu m-au incantat foarte bine si voi mi-ati tot zis sa va place nu stiu ce nebunie si nu stiu ce alta nebunie frumos mirositoare. De cand s-a deschis MegaMall mi-e mai usor sa ajung intr-un magazin Sabon, ceea ce am si facut de cateva ori, am mirosit produsele, le-am incercat pe mana, dar tot nu m-am decis (de cate ori intru la ei in magazin am impresia ca pasesc intr-o alta lume). Insa zilele trecute am primit o invitatie de la Sabon ca relanseaza magazinul din Carrefour Feeria, asta dupa ce intrasem pe site si ma uitasem in Magazinul de Cadouri la seturile pentru Craciun (le gasiti aici - eu ma documentam pentru ... vedeti voi in decembrie) si am zis ca deja Universul imi trimite o gramada de semne si eu ma fac ca nu le vad.

Asa ca saptamana trecuta m-am dus pana in Baneasa (mi se pare la capatul pamantului, d-aia si ajung atat de rar) sa vad cu ochii mei noul magazin si sa vad cum e colectia noua lansata - Timeless Spark. Ma asteptam la ceva cu aroma de sarbatoare, insa am gasit un miros mai degraba clasic si elegant - patchouli, mosc si citrice proaspete. Am incercat doar crema de maini in magazin si mi-a placut cum miroase. Despre magazin ce sa zic? Intotdeauna mi-a placut aspectul magazinele lor, dar si mirosul care iti da o stare de bine si relaxare. Ambalajele m-au atras intotdeauna si cred ca ii ajuta mult, preturile nu prea ma incanta dar pentru asta exista oferte si Royal Passport. Iar de data asta am plecat de acolo cu cateva produse in minte.

Am pe noptiera de ceva vreme o mini crema de corp cu vanilie, patchouli si lavanda, pe care o folosesc pe post de crema de maini cand vreau ceva relaxant. Nu mi se pare ca exceleaza la hidratare, insa e o aroma care ma face sa ma simt ok. Ei bine, intamplator am mirosit o lumanare cu vanilie in magazin (sa va mai spun ca habar n-aveam ca au si lumanari? - asta e lumanarea cu pricina) si am rugat o fata sa-mi arate ce alte produse cu combinatii de vanilie au.

Si asa am ajuns la crema de corp cu vanilie care mi-a placut la nebunie si pe care am incercat-o in magazin si am simtit-o pe piele cateva ore bune. Am incercat si apa de toaleta Noam (o gasiti aici) care mi-a placut mult, dar care mi se pare prea puternica pentru a o folosi singura, dar care cred ca ar merge combinata cu multe parfumuri. Am pus-o pe lista ... Cadourile pregatite de ei pentru sarbatori arata tare bine si chiar le-am admirat in magazin.


Am primit o punga cu cateva produse, asa ca o sa le incerc si sa vedem cum ne intelegem, nici nu stiu daca vreau sa-mi placa pentru ca nu mai am nevoie de alte tentatii in viata mea (poate d-aia am si evitat atat sa mai folosesc produse Sabon). Lacul de unghii (Royal Blue) pare interesant si chiar sunt curioasa cum e, nu cred ca am citit/ auzit pareri despre lacurile lor de unghii, mini crema de picioare arata delicios in borcan (o gasiti aici), balsamul de buze miroase foarte bine si cutiuta arata tare bine (ce am eu este Rosy Cloud, aici puteti sa vedeti si celelalte variante), iar ultimul produs este uleiul de corp, varianta cu mosc (mai sunt inca 5 variante disponibile din care am vazut aici), pe care l-am lasat pe noptiera si-l folosesc seara.


Voi ce parere aveti despre produsele Sabon? Aveti vreunul preferat?

11 comentarii

  1. Vreau magazin Sabon la Iași! As comanda online, insa nu stiu ce sa aleg, ce arome mi-ar placea... Am avut o singura data mai multe produse Sabon, primite cadou (de fapt, primisem un voucher cu care mi-am cumparat mai multe chestii de la AFI) si am ramas cu nostalgia unor produse innebunitoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine e sa le mirosi inainte de a comanda, mai ales ca nu-s asa ieftine.

      Ștergere
  2. Eu am devenit mare fana . Am incercat cateva produse si mai vreau !!
    Desi eu nu folosesc sapun solid, cand l-am vazut pe acesta https://www.sabon.ro/ro/produse/detalii/257-Sapun-cu-ulei-de-masline-Kiwi-Mango nu am putut sa raman indiferenta , Este un sapun cu un miros delicios si iti lasa pielea catifelata .Momentan folosesc o crema pentru corp tot de la ei, iar mirosul este divin ...asta e crema https://www.sabon.ro/ro/produse/detalii/1068-Crema-de-corp-Girlfriends , mai am un unt de corp cu kiwi si mango dar nu l-am incercat inca, am prea multe produse deschise .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si vina ta ca am deschis iar drumul asta, prea le-ai laudat. :)

      Ștergere
  3. Un singur el de dus am avut si mi-a placut mult. Sper sa mai am ocazia sa mai incerc din produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele Sabon sunt cochete, parca venite din alta epoca. Nu are cum sa nu ti placa ceva; la arome... ei bine, daca esti fan arome florale/senzuale si fresh, Sabon s-ar putea sa nu iti placa - ca mie, imi plac dar nu ma omor dupa toate din cauza aromelor.

    Am avut un scrub si un sorbet de corp aroma trandafiri cu lavanda sau altceva-nu mai tin minte (logic, doar imi plac floralele) care mi-au plact taaare mult, am avut lumanari si mingiucile din sare de baie... exact, cu trandafiri (!!!!) si sapunurile naturale ... da, si alea cu trandafiri.
    Acum vreo 2 zile m-am abonat la ei pe site pt ca m-a apucat nebunia Sabon - adica vreau sa imi cumpar diverse, doar ca sa ma simt bine, cum ai zis si tu.
    Si acum mi-as lua ceva mai de iarna, senzual-oriental, chiar si gurmand dar nu mai stiu aromele lor, trebuie sa intru intr-un magazin.
    Aromele produselor de corp sunt persistente pe piele si umplu toata casa/incaperea.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma dau in vant dupa aromele florale, cel putin nu la tipul asta de produse, insa, pana si asa, am gasit cateva tentatii in magazin. Sigur gasesti si tu noutati care sa-ti incante simturile. :)

      Ștergere
  5. Mie imi place gama cu lavanda si mere: am exfoliant de corp, ulei de dus, crema de corp, lapte de baie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere. :)

      Ștergere
    2. Merci la fel. Mai nou imi place mult moscul. Am si eu uleiul acela, nu stiu daca are al meu o problema ca zboara in toate partile cand pulverizez, dar tot imi place foarte mult.

      Ștergere